| Ella192 a întrebat:

Iubitul meu astazi mi-a zis ca daca are de ales intre mine si prietenii o sa-si aleaga prietenii, pentru ca el considera ca o prietenie care dureaza de 17 ani e mult mai importanta decit o relatie de 2 ani. Vreau sa mentionez ca noi locuim impreuna de 1 si 6 luni. Dupa ce mi-a zis asta m-am gindit ca nu ma merita, pentru ca nu cred ca e normal asa ceva, pentru ca noi locuim in alta tara si el se vede cu prietenii doar odata pe an, iar eu il vad in fiecare zi si doar eu stiu ce are el pe suflet.
Voi ce parere aveti? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Harley007 a răspuns:

Dintr-un punct de vedere, baiatu' are dreptate. Daca voi va departiti(sa nu dea Domnu') va avea prietenii drept sustinere. In cazul daca alege relatia voastra si va despartiti, el va ramane si fara tine si fara prieteni. Daca situatia te irita mult, puteti sa va despartiti, dar nu cred ca e atat de serios. In orice caz va urez fericire si succes. Lasa-l sa comunice cu prietenii, arata ca deja nu esti impotriva lor. Incearca sa aduci armonie in relatiile voastre si relatiile cu prietenii)

16 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

A fost un naiv dulce, nu stie cum sa-ti spuna ca nu-l mai interesezi si a ales sa scoata pe gura aceasta perla, care totusi exprima adevarul.

| sofisis a răspuns:

Nu este normal.De fapt mai multe lucruri nu sunt normale. Unu ar fi ca nu ar trebui sa aleaga intre tine si prieteni.
Altul ar fi ca nu e normal sa aleaga prietenii.
Multi spun ca vezi domne prieteni adevarati gasesti greu etc. Dar tu viata ti-o consumi cu familia, nu cu prietenii. Pentru ca fiecare prieten la randul lui isi va gasi o sotie si isi va intemeia o familie. Si e normal ca familia sa fie intotdeauna pe primul loc.
In mintea lui tu nu esti familia lui in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca daca ar fi convins ca viitorul lui e cu tine, nu ar ezita sa te aleaga in fata oricui.Gandeste-te ca sunt cazuri in care unul din parteneri renunta la parinti, averi, religie, job-uri, tara pentru persoana iubita.
El este foarte foarte imatur in gandire. Nu ii sta capul la ceva serios momentan.
Da, normal ca trebuie sa ai prieteni si sa socializezi cu ei, ca nu traiesti ca un habotnic in varf de munte. Dar de aici la a clasifica prioritatile si de a-i pune pe ei inaintea iubitei, e cale luuunga.
Nu stiu daca e neaparat motiv de despartire dar e un semnal de alarma.E de luat in considerare in viitoarele decizii.

| Ella192 explică (pentru sofisis):

Multumesc mult pentru un raspuns atit de bun! Imi pare rau ca nu poti sa-ti dau funda.

| cristimihailov a răspuns:

Poti sa te intrebi altfel: tu care il iubesti, esti intr-o relatie de doi ani si locuiesti impreuna in alta tara cu el, poti sa il intelegi ca are si el nevoie sa isi vada prietenii odata pe an?

Poate exprimarea nu este ok, asa cum nici pozitia ta de a ii ingradi in mod nejustificat pentru el dorinta de a se vedea cu prietenii, nu este ok.

| NameHarris a răspuns:

Daca are prieteni buni si o prietena care il iubeste nu va fi nevoit sa aleagawinking

| Vektor a răspuns:

Mi se pare de bun simt ca alege prietenii pe care ii are de 17 ani.
de ce s-a ajuns la aceasta discutie?

| Ella192 explică (pentru Vektor):

Pentru ca eu i-am spus ca mie nu-mi place de prietenii lui care sunt petrecareti si burlaci.

| Vektor a răspuns (pentru Ella192):

Pai si care ar fi problema ca prietenii lui sunt petrecareti si mai ales burlaci? happy

Il influeneaza negativ, dupa cum am observat eu, de cind este acasa (linga ei) a devenit mai indiferent si mai rece cu mine. Am inceput sa vorbim foarte rar sau asa ne dam doar citeva mesaje. El nu era asa si anul trecut cind tot a mai fost o perioada la el acasa. Acum pare foarte schimbat. Nu-l recunosc.

| Vektor a răspuns (pentru Ella192):

Hmm...probabil s-a cam plictisit si crede ca ar trebui sa se mai distreze.
e naspa cand stai in 2 si nu cunosti pe nimeni in jur.

daca il convingi sa mergeti la un psiholog(nu psihiatru), poate o sa va rezolvati ceva probleme.

bafta.

Merci, insa acum suntem departe unul de altul si o sa ne vedem de abia in septembrie, Asa ca psihologul nu prea ajuta.

| TruewordxD a răspuns:

Nu il mai tine din scurt, nu ii mai spune ce sa faca si cum sa faca pentru ca omu a rabufnit si a spus imediat ce i-a venit in cap..are dreptate, cu tine are o relatie de 2 ani si cu prietenii lui se cunosc de 17 ani.Probabil prietenii lui il cunosc mai bine decat il cunosti tu, incearca sa fii mai indiferenta da-i mai mult frau nu-l mai tine din scurt have sex!~♥

| Ella192 explică (pentru TruewordxD):

Dar nu-i zic ce sa faca si cum sa faca! Pur si simplu vreau si eu atentie (macar un mesaj de buna, ce faci?). Nu mereu eu sa ii scriu. Cred ca o persoana cu care locuesti de 1 si 6 luni o cunoasti foarte bine si da, cind are probleme imi zice mie iar cu prietenii lui vorbeste rar. Plus la asta eu tin la el si m-am daruit lui, pentru ca il iubesc si ma iubeste. Nu cred ca sentimentele le poti pune pe locul 2... asta m-a suparat cel mai tare. Si sunt total de acord cu sofisis unde zice ca familia trebuie pusa pe primul loc, pentru ca distractia si prietenii duc la burlacie.

| sbego a răspuns:

Nu stiu ce sa zic,nu prea e normal,daca iubesti,iubesti daca nu, nu te lega la cap cu femei. Urat din partea lui, incearca sa gasesti altul daca el e pe mentalitatea asta.o sa fie mai greu sa uiti...dar asa e mai bine, parerea mea, fiecare face cum vrea big grin Succes :* Funda?big grin

| HarperDevil a răspuns:

Are dreptate...nu te supara, dar eu nu am incredere in femei.Niciodata nu poti cunoaste o femeie pe deplin.Gandeste-te cat inseamna 2 ani, din o viata de 80 de ani.La 17 ani, ma indoiesc ca ai vreun habar despre iubire si alte lucruri.Ar trebuii sa te ocupe alte chestii la varsta ta. Sfatul meu este sa fii mai indiferenta...

| Ella192 explică (pentru HarperDevil):

El are 23 de ani, respectiv eu am 21 happy