Înseamna ca prietenul tău e puțin cam gelos sau nu are incredere în tine. Spune-i în fata ca nu ai și dacă o tine tot pe a lui nu iți mai bate capul cu gelozia lui lasă-l sa creadă ce vrea el pana la urma își va da seama ca ce spui tu este adevărat. Mult succes
He hei am trecut si eu prin asa ceva eram gelos pe un dobitc din clasa de la prietena mea nu e prietenul tau de vina neaparat sunt prietenii lui sau prietenele li care ii spun ca vezi ca gagicata sta cu ala si gagicata nu-s ce mai face cu ala e normal pentru el sa sa simta prost cred ca si tie daca ti-ar spune o colega ca, gagiul tau se da la una din clasa nu ti-ar veni bine mai ales daca ar fi un cor de latratori cu aceiasi poveste.
Trebuie sa discuti cu el a 2 oameni maturi sa sa ii spui ca nu e adevarat si ca tu pe el il iubesti ca nu ai nevoie de altcineva in viata ta ca te doare cand te acuza ca il inseli etc
O zi frumoasa si sa fii iubita
Bună
Cel mai bine vă întâlniți toți 3 și vorbiți la un suc și clarificați lucrurile.
Sa nu uiti sa dai funda. aca nu te va crede e speranta lui ca va pierde o fata buna sau 2) Sa-i zici dc nu ma crezi si atunci va zice
Nu de vorba de convingere draga Alecsandra, e vorba de incredere. Degeaba tu incerci daca el nu vrea sa creada ce ii spui. Poti sa ii faci cunostinta cu, colegul tau, sa il cunoasca si poate o sa isi schimbe parerea. Succes!
N-ai de ce să îl convingi că nu este adevărat.
Întâi să aducă argumente pertinente pentru care crede că ar fi adevărat.
Abia apoi poţi să i le anulezi.
Dacă crede asta şi nu-ţi aduce argumente... paranoia!