Gasiti un punct de mijloc, nu poate ignora parerea ta avand in vedere ca este un lucru mare, nu ii permite.
Sunt ofticata pe el de aia fac figuri.
Daca esti ofticata pe el de ce vrei sa te ceara?
Se pare ca tu esti aia cu figuri.
Daca tineti unul la altul, conteaza unde te cere?
P.S. Pe nevasta-mea am cerut-o intr-o statie de autobuz, de față cu altii. Si suntem de mai bine de 20 de ani impreună.
Cadeti la un comun acord cumva. Daca nu puteti lua o decizie care sa va convina la amandoi, atunci nu sunteti facuti unul pentru celalalt.
Nu vad care este problema, sincer! Faptul ca vrea sa fie și rudele, prietenii de fata nu mi se pare un lucru ciudat! Vrea sa va fie alruri persoanelor dragi între un moment important. Are relevanta dacă știi cât a dat pe inel, clar nu! Orice obiect costa ca știi sau nu cât este e efectiv irelenvat. Concluzia, mai bine te bucuri de moment și lași gândurilor asta inutile, nu își au rostul. De gândit este altceva, dacă ești pregătită pentru pasul asta alături de el. Ora zi minunata
Este important să ai o comunicare deschisă cu iubitul tau, sa-i exprimi clar motivele tale pentru care nu îți dorești să fii cerută la ai lui acasă și cum te simți în legătură cu acest moment important al vieții. Ar trebui să înțeleagă.
I-am spus dar nu a înțeles. Oare e o decizie mai buna să mă despart...