| fetitaaaduuuuullllceeeeeee a întrebat:

Iubitul meu de la o vreme se poarta putin indiferent cum sa fac sa ii fiu si eu putin nepasatoare putin indiferenta sa simta si sa isi revina?

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Mai bine spune-i in fata ce te deranjeaza si daca isi revine e bine iar daca nu cred ca sti ce va urma.

| Bubulin4ik a răspuns:

Nu trebuie sa fii ca elsad
Explicai ca nu-i bine ce face si intreaba-l ce planuri are mai departe in privinta ta!
Bafta!:*:*:*

| Cristina45 a răspuns:

Nu face asta, ca sigur se va termina relatia ....mai bine vorbeste cu el si zii ce te deranjeaza si vorbiti ca sa remediati problema daca nu poartate mai frumos cu el fal sa fie din nou interesat de tine, nu il lasa sasi piarda interesu, sper ca te-am ajutat oricum iti urez succeshee hee

| neutrino a răspuns:

Singura rezolvare este sa fii nepasatoare definitiv si sa accepti ideea ca relatia este gata.

| Azµre a răspuns:

Nu trebuie să îi plătești cu aceeași monedă. Spune-i în față ce te deranjează. Și lămurește problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta este un semn de final, dar ceea ce vrei sa faci, il va inversuna si mai mult.

| LineGuide a răspuns:

Monotonia in relatie e o mare problema in zilele noastre.Chiar daca avem sute de feluri de a inlatura monotonia, totusi noi inca suntem oameni total plictisiti.O noapte de neuitat, sau o cina romantica, sau o iesire la teatru, cinema sau prin oras ar mai schimba lucrurile.
Mult noroc!