| DeeaAndreea2000 a întrebat:

Iubitul meu e clasa a7a si eu a5a, si el mi-a cerut sa facem sex, dar eu nu am stiut ce sa zic si i-am zis ca ma mai gandesc. Desigur el are prezervative. Ce credeti adica stiu la varsta mea nu prea ar trebui dar na ma chinue faptul ca eu as vrea sa stiu cum e si sunt totus prea mica. Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Annie2498 a răspuns:

Eu iti zic, gandeste-te de 1000 de ori inainte. Esti prea mica la 11 ani sa te dezvirginezi. In + daca afla parintii tai cred ca te-ar certa. Sfatul meu este sa mai asteptii cel putin 4 ani. Gandeste-te:*

96 răspunsuri:
| ametitul a răspuns:

Sex?! Clasa a 5-a?! adica 7+5= 12 anisori? eu la varsta aia(acum 10 ani ) ma multumeam cu zambetul unei fete si nici nu stiam prea multe despre sex... la anii astia trebuie sa te ocupi de scoala, nu de sex! Vei avea timp si de sex in anii ce vor urma, acum inca esti copila si trebuie sa te bucuri de copilarie.

| Americanuu a răspuns:

Astepti ca baietii nu fug nicaieri. happy

| cucarachaalien a răspuns:

Ai grija sa nu ajungi curva.

| Angelo_1314 a răspuns (pentru cucarachaalien):

Haha Frumos raspuns

| Mus1k a răspuns:

In a 7 nici nu ii incape prezervativul happy

| greendayforu a răspuns (pentru Mus1k):

Corect!laughing)

| NANANAHehh a răspuns (pentru Mus1k):

laughing a fost tare-apropo e smintita fata:O

| Mus1k a răspuns (pentru NANANAHehh):

Nu este obligata sa joace Rahatville, poate sa incerce si alte jocuri, sunt atatea. Sau mai bine apuca-te de Counter-Strike, ca mai sunt fete, si cand sare sangele te gandesti la "lumitul" tau care te **** si iti curge sange din vagin. Vezi ca vreau funda pentru raspunsurile astea.

| Mus1k a răspuns:

Sau poti sa te ***** cu el pana faci infectie vaginala, sa ii s**** p***** pana ai gura ca si cum ti-ai fi injectat BOTox, si sa te ***** in c** pana te ca* fara sa stii, si pana cand ai gaurica de 1M jumate, Dar numai ca baiatul asta al tau. "lumitul",nu are scobitoarea asa lunga si groasa sa faca chestiile astea,asa ca mai bine te duci tu, si iti faci un cont pe facebook, si incepi sa te joci Rahatville.

| DarkAngel18 a răspuns:

Ii prea devreme.hee hee mai asteapta cativa ani, sa te si dezvoltitongue

| CharissaJ a răspuns:

Ce ti-e cu copiii din ziua de azi. La 11 ani eu nu stiam ce imi atarna intre picioare, si acum ei se gandesc la sex. In cativa ani deja se gandesc serios la copii pe la 14 ani. Ce ma bucur ca am trait intr-o alta "epoca" iar copilaria era copilarie. Adevarul este ca trebuie si depravate pentru viitor. Sfatul meu e... fa ce vrei ca oricum o faci prost!

| Diiia4 a răspuns:

E prea devreme... corpul nu e dezvoltat suficient din punct de vedere sexual. Ai toata viata inainte. Decat sa faci un lucru pe care o sa il regreti candva mai bine astepti pana mai cresti. parerea mea.

| Milly_8051 a răspuns:

Parerea mea e ca faci o foarte mare greseala.cum iti incepi viata sexuala, cum incep problemele(gen-sunt insarcinata, am SIDA? (chiar si cu prezervativ se poate sa ti se intample).Nu e mai bine sa iti traiesti copilaria? De ce sa te maturizezi asa repede? Vezi cum copile de 11 ani devin mamici.eu cred ca sunteti curiosi dar nu e asa o chestie cool, exact ca si fumatul.Cand te apuci de o treaba trebuie sa te gandesti la consecinte(probabile) si sa vezi daca se merita.Eu am facut copil la 24 de ani si sincer mi se pare ca a fost prea repede desi nu regret, insa viata ti se schimba radical.

| NoKidding a răspuns:

Cati a pus botu' la ce zice aia acolorolling on the floor

| pcris a răspuns:

raised eyebrows Intreaba-i pe parintii tai.

| Itstimetosayhello a răspuns:

Nu vreau sa te iau la rost,dar in niciun caz sa nu faci asa ceva!
daca el vrea asa ceva,inseamna ca vrea sa isi bata joc de tine, crede-ma ca stiu, ca am 15 ani jumate, ai sa vezi ca asa e. Daca faci asta, iti zic in proportie de 90% ca te va filma(de fapt tovarasii lui o vor face) si o sa te santajeze, o sa te amentinte intotdeauna ca le arata alor tai, nu o face! Eu pana acum nu am avut prieten niciodata si nu ma gandesc sa fac sex pana la 17-18 ani.Primul meu sarut a fost la 15 ani fara o luna...acela a fost si singurul pana acum.Eu te sfatuiesc sa-l parastesti,ca vrea sa isi bata joc de tine
in afara de asta,cand faci sex prima data,te dezvirginezi,adica ti se rupe ceva acolo jos, in gaura, e o pielita.Acea pielita incepe usor usor sa se largeasca pe masura ce de dezvolti,chiar daca nu faci sex,incepe sa ti se largeasca din momentul cand intrii la pubertatehappy, adica intr-adevar, pe la varsta de 10-11 ani, iar tie la 11-12 ani e posibil nici macar sa nu iti fi venit ciclul. Daca faci sex cand nici macar nu iti ccine cilcul o sa ai mari probleme de sanatate mai tarziu, si chiar daca iti vine, trebuie sa astepti macar cativa ani.La varsta ta nu e in regula nici macar sa te mozolesti,dar sa faci sex...
si vei avea maaari,maari probleme cu parintii daca afla, iti zic ca nici cand vei fi majora nu o sa te lase in pace, o sa stea sa te controleze in permanenta happy...

| tenutza a răspuns (pentru Itstimetosayhello):

Daca as fi putut vota, ti-as fi dat un "Inteligent".Si o fundalaughing. Bravo.O decizie de genul acesta luata in graba, pana la o varsta la care sa nu te mai lasi influientata (gen 17, ba chiar 18 ani) este absurda. Trebuie sa fii sigura ca nu faci o greala pe care sa o regreti mai apoihappyIti doresc rabdare sa astepti pana la momentul cu adevarat potrivit si mult succes in ce faci tuhappy, inclusiv scoala.

| ileanailla a răspuns:

Mai asteapta si tu, ce nu mai poti cativa ani? in clasa 5'a ai 11 sau 12 ani nu.eu zic nici sa nu te gandesti la asa ceva de la varsta asta.o sa ai timp si de asta...

| eandopuncttk a răspuns:

Apucativa. tu de mica trebuie sa stii cum e treaba cu sexu, ca atunci cand vei fi mare te vei duce la produs

| oOSaritaOo a răspuns:

Fată tu ce naiba ai? Nici nu mai trebuia să te gândeşti! Trebuia să-i zici din prima NU! Dacă tipu' ăla mai insistă mult, îţi zic eu, mai bine lasă-l. Să faci sex la 11 ani? OMG prietenu' ăla al tău gândeşte?

Răspuns utilizator avertizat
| FPI a răspuns:

Pe langa ca ii o mare prostie ce zici tu sa punem problema si altfel el are cu ce?laughing

| CupY a răspuns:

Categoric nu! Societatea te îndeamnă spre desfrânare însă stă scris: "Să nu preacurvești". Iar preacurvia înseamnă sex în afara căsătoriei.

Caută fericirea nu plăcerea!
Fie ca lumina să-ți deschidă ochii inimii!

| Omulrational a răspuns:

Asta a ajuns Romania...no coment.

| Aniu a răspuns:

In scoala la mine e o curva in a 5-a care da telefoane la baietii din clasa mea ca sa o **** si se lauda ca numai e virgina nici in urechi laughing Stii cum o striga scoala pe aceasta fata? Corect : CURVA! Deci, stai in banca ta.

| 123Julia a răspuns:

Gandeste-te.esti mica de la ani astia sa te dezvirginezi

| SăȘtiCăMereu a răspuns:

Nu tare iti recomand sa incerci poti ramane cu traume sau sa va vada cineva si ajungeti la parnaie si voi si parinti!+nu iti face bine la sanatate
in primul rand nu cred e varsta potrivita sa vezi un penis sau daca ai vazut nu e cazul sa il si atingi
in al doilea rand prezervativele nu-s recomandate pentru ca sunt dintr-un fel de cauciuc si daca nu esti pregatita cea ce nu esti poate sa te jeneze enorm de mult cateva luni si poti sangeramult si bine+iritatii...

| Biu_7672 a răspuns:

Mai joaca-te cu papusile si dupa gandeste-te la sex laughing

| greendayforu a răspuns:

Sa nu te puna sfantu sa faci ceva, sunteti, am spus sunteti prea micuti pentru asa ceva plus ca nu sti nimic despre ce inseamna a face sex si responsabilitatile lui, ai 11 ani, vezi-ti de copilarie, si sa nu crezi ca o spun cu un ton urat, spun asta pentru ca mai trebuie sa astepti vreo 4, 5 ani pana sa faci asa ceva, a face sex, e o responsabilitate enorma deoarece vorbim de: posibilitatea aducerii unui copil nedorit pe lume si bolile sexuale, de care nu te poti scapa niciodata care duc intotdeauna la moarte (ex: SIDA), sa nu faci aceasta greseala niciodata daca ai mai putin de 16 ani, cam pe la varsta asta fetele incep sa se maturizeze si sa gandeasca mai bine ce fac, eu te sfatuiesc sa vorbesti cu mama ta, sau cu tatal tau (depinde cu cine te intelegi mai bine) despre adevarata traducere a cuvantului,, sex,,, sper ca o sa iei seama de sfaturile mele :-)

| xProxy a răspuns (pentru greendayforu):

Pe bune. Si eu sunt clasa a -7 a dar frate... ma simt batran stiind ca sunt virgin. Fato lasa-l pe asta tio spun de pe acum ca e disperat dupa sex, eu am o relatie cu o colega de clasa dar noi asteptam varsta potrivita. La 11 ani doamne fereste.

| Andrada666 a răspuns:

Ar fi cel mai bine sa nu o faci...de obicei baietii care iti cer asta(mi ales k sti faptul ca esti prea mica pentru asa ceva)dupa ce o faci te va parasi:S.stiu foarte bine asta.o prietena buna a mea a patit asta

| angel_2962 a răspuns:

Pai daca chiar tine la tine nu ti-ar cere asta. Acum depinde de tine. Eu iti sugerez sa nu iti strici copilaria pentru ca corpu tau nu e inca pregatit pentru asta. Vezi si tu. spune-i ca nu vrei[ in cazu in care nu vrei] si daca va accepta inseamna ca tine totusi la tine. Da ca nu, inseamna ca vroia doar sa... big grin

| BubuBubbleXd a răspuns:

Mai bine ai mai astepta inca vreo 5-6 ani. Traieste`ti copilararia. Daca el ti-a cerut asta poate ca vrea doar sa`si bata joc de tine. Gandeste`te bine.puppy dog eyes.

| 230295 a răspuns:

Fata mea sex poti sa faci toata viata ta de ce sa renunti la o varsta asa de frumoasa pentru un baiat...gandeste-te baietii sunt mii daca ti-a cerut asa ceva inseamna ca nu te iubeste...esti inca ciol profita de clipele astea frumoase ale copilariei ca toate in viata se repeta dar viata niciodata sau copilaria dupa o sa regreti si o sa te dai cu capu de toti peretii si o sa realizezi k nu este bine ceea ce faci. O sa fi mai apreciata daca o sa fi virgina in ziua de azi fetele cuminti se gasesc greu. Uite eu am 17 ani si stau de 1 an si 8 luni cu un baiat si sunt virgina si el iubeste la mine cel mai mult faptul ca sunt cuminte ai sa vezi pe viitor ca o sa fi o fata mult mai respectata si mai apreciata daca iti vezi de treaba ta:* nu crede ca vorbesc prostii ca stiu ce spun de ce sa te lasi asa de usor pentru ce? gandeste-te k nu merita poate maine numai esti cu el si dupa ce o sa faci o sa iti fie rusine sa iesi pe strada ca la 11 ani ti-ai inceput viata sexuala si o sa regreti amarnic crede-ma asculta de mine ca nu e bine ce faci:*

| Rake a răspuns:

Daca esti cumva agramata si in ultimii ani ai tot fost clasa a 5-a...go for it!

| davidaniel a răspuns:

Clasa a 5a si inca nu ai facut-o :O? daca ziceti ca generatia 95-99 e distrusa stati sa-i vedeti pe astia...isi pierd virginitatea inaintea la parinti