anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubitul meu e putin cam ciudat, sunt cu el de 4ani,si in tot acest timp niciodata nu ne-am afisat in public,el spune ca ma iubeste si sa mai asteptam, ne intalnim doar noaptea, si eu il accept si il iubesc asa cum e chiar daca dau cu piciorul la baieti care imi arata ca tin la mine... Ce sa fac? ce sa cred? de ce nu vrea o relatie normala?

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Intai de toate, gandeste-te ca totusi o relatie de dragoste trebuie sa va inalte pe amandoi. Altfel devine o relatie chinuita. Si nu vrei asta.

Prima iubire, de aceea se si cheama "PRIMA iubire" si nu se cheama "SINGURA iubire" sau "PRIMA SI ULTIMA iubire". Se cheama asa, pentru ca este prima, pentru ca incepi sa te descoperi pe tine insati.

In plus, ar trebui tu sa realizezi ca de fapt poate nu a fost niciodata o iubire asa cum iti doresti tu. Ci doar tu ai tabarat pe el cu sentimente pe care el nici nu le apreciaza si nici nu le doreste.

Este alegerea ta sa te tii de el ca un scai sau sa iti vezi de drumul tau ca un nor. La final, o sa iti gasesti iubirea, stai linistita. Nu scapi happy

Tu nu realizezi inca cat ai pierdut in acesti patru ani. Sa mergi in diverse locuri ca un cuplu, sa fii tinuta de mana pe strada sau in parc, sa iti poti afisa dragostea, sa iesiti impreuna ca un cuplu oriunde. Sunt lucruri la care ai renuntat. Pentru ca nu le cunosti.

In plus, gandeste-te ca ar fi si ultima dragoste a ta. Chiar crezi ca este o placere sa stai ascunsa in casa? Asa iti vezi tu viata? Chiar vrei sa ai o viata langa un complexat sau langa cineva care nu te doreste, doar pentru ca simti ca il iubesti?

Iubirea in general este duala. Dai si primesti. Cat ai dat si cat ai primit? Daca doar dai... atunci poti sa mergi foarte bine si la manastire. Dai dragoste catre sfinti si vezi ce primesti mai incolo.

Nu te multumi cu putin. Nu te ascunde intr-o balta de compromisuri. Cum iti incepi viata sentimentala asa o vei tine mereu. Poti sa reusesti sa o corectezi. Fa-o acum. Cat este timp.

In cativa ani, daca asculti ideea asta, te vei uita cu mirare in trecut si vei vedea cat de putin ai fost deschisa. Daca nu o sa o asculti, te vei uita cu durere in trecut si te vei intreba de ce tu?

Esti tanara, viata nu s-a terminat. Chiar crezi ca viata ti-a oferit o relatie plina de ascunzisuri si de intalniri aiurea pe intuneric? Lui ii este rusine cu tine.

Lasa-l acum. Oricat de mult ar durea si te-ar deranja si te-ar face sa suferi, este cu infinit mai putin decat te va face sa te doara si sa suferi mai tarziu. Raul il tai de la radacina.

Da, au trecut 4 ani. Si asta inseamna ca vrei sa mai treaca alti 10? Fii inteleapta si invata ceva din aia 4 ani. Si anume ca te-ai agatat cu disperare de o relatie.

Cum ziceam. Termin-o odata si fii libera pentru cel care trebuie.

18 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Prezenta ta langa el nu-l onoreaza, dar se pare ca nu poate renunta la serviciile tale. O relatie ascunsa nu poate avea viitor, totul este o minciune, cu exceptia naivitatii tale.

| cristimihailov a răspuns:

Ce ar fi daca ai inchide relatia asta?
O relatie ar trebui sa scoata ce este mai bun din tine, sa te faca fericita si sa te simti si iubita.

Decat asa, mai bine singura.

| ardnaxelam a răspuns (pentru cristimihailov):

Am incercat sa inchid relatia asta, dar de fiecare data ne impacam la loc...este prima iubire si vreau sa fie si ultima, mereu am incercat sa il uit si sa il inlocuiesc cu altul dar nu am putut, i-am lasat pe toti pentru el, chiar daca el nu apreciaza astacrying(

| ardnaxelam a răspuns (pentru cristimihailov):

Am incercat sa o termin,dar nu am putut, toata lumea imi spune ca nu ma merita si ca nu e de nasul meu, dar eu il plac asa cum e cu defecte, nu lui ar trebui sa ii fie rusine cu mine, mie ar fi trebuit sa imi fie rusine cu el dar nu imi e, am asteptat sa se schimbe, am trecut prin foarte multe cu el in atata timp nici nu iti inchipui ...are momente si cand e dragut, cu prietenii mai stam impreuna, dar are si momente cand ma respinge...eu nu inteleg de ce in atatia ani nu s-a schimbat? De ce nu vrea sa facem ceva frumos din relatia asta?

| Deanimus a răspuns (pentru ardnaxelam):

Il iubesti dar vrei sa se schimbe. Chestiile astea se bat cap in cap. Cel mai important e sa nu te anulezi pe tine in relatia asta. Deficientele si handicapurile partenerului inteleg ca vrei sa le elimini dar nu ti se pare ca incercand sa echilibrezi problema suferi mai mult decat el? Te distrugi pentru ca partenerul sa fie ok, dar tu esti ok? Ce e asa complicat sa-i spui, maine mergem la zoo sau cafea, sau cinema, sau la o plimbare pur si simplu, sa luam pranzul sau sa vedem cutare lucru, ZIUA! Pentru ca asta iti doresti. Nu accepta, intreba-l de ce. Atat timp cat nu vine cu argumente solide incat sa-i intelegi modul de functionare, nu are sens sa-ti mai inhibi dorintele si sa te sacrifici pentru el. In unele privinte te contrazici singura!

| cristimihailov a răspuns (pentru ardnaxelam):

In cazul tau, din pacate, realizezi cat de adevarata este expresia: fiecare pasare pe graiul ei piere?

Tu nu vrei sa fii iubita. Tu vrei sa il salvezi.
Uneori sunt situatii in care e mai sanatos sa te resemnezi...

Si sa mergi mai departe...

| cristimihailov a răspuns (pentru ardnaxelam):

Buna,

Intai de toate, gandeste-te ca totusi o relatie de dragoste trebuie sa va inalte pe amandoi. Altfel devine o relatie chinuita. Si nu vrei asta.

Prima iubire, de aceea se si cheama "PRIMA iubire" si nu se cheama "SINGURA iubire" sau "PRIMA SI ULTIMA iubire". Se cheama asa, pentru ca este prima, pentru ca incepi sa te descoperi pe tine insati.

In plus, ar trebui tu sa realizezi ca de fapt poate nu a fost niciodata o iubire asa cum iti doresti tu. Ci doar tu ai tabarat pe el cu sentimente pe care el nici nu le apreciaza si nici nu le doreste.

Este alegerea ta sa te tii de el ca un scai sau sa iti vezi de drumul tau ca un nor. La final, o sa iti gasesti iubirea, stai linistita. Nu scapi happy

Tu nu realizezi inca cat ai pierdut in acesti patru ani. Sa mergi in diverse locuri ca un cuplu, sa fii tinuta de mana pe strada sau in parc, sa iti poti afisa dragostea, sa iesiti impreuna ca un cuplu oriunde. Sunt lucruri la care ai renuntat. Pentru ca nu le cunosti.

In plus, gandeste-te ca ar fi si ultima dragoste a ta. Chiar crezi ca este o placere sa stai ascunsa in casa? Asa iti vezi tu viata? Chiar vrei sa ai o viata langa un complexat sau langa cineva care nu te doreste, doar pentru ca simti ca il iubesti?

Iubirea in general este duala. Dai si primesti. Cat ai dat si cat ai primit? Daca doar dai... atunci poti sa mergi foarte bine si la manastire. Dai dragoste catre sfinti si vezi ce primesti mai incolo.

Nu te multumi cu putin. Nu te ascunde intr-o balta de compromisuri. Cum iti incepi viata sentimentala asa o vei tine mereu. Poti sa reusesti sa o corectezi. Fa-o acum. Cat este timp.

In cativa ani, daca asculti ideea asta, te vei uita cu mirare in trecut si vei vedea cat de putin ai fost deschisa. Daca nu o sa o asculti, te vei uita cu durere in trecut si te vei intreba de ce tu?

Esti tanara, viata nu s-a terminat. Chiar crezi ca viata ti-a oferit o relatie plina de ascunzisuri si de intalniri aiurea pe intuneric? Lui ii este rusine cu tine.

Lasa-l acum. Oricat de mult ar durea si te-ar deranja si te-ar face sa suferi, este cu infinit mai putin decat te va face sa te doara si sa suferi mai tarziu. Raul il tai de la radacina.

Da, au trecut 4 ani. Si asta inseamna ca vrei sa mai treaca alti 10? Fii inteleapta si invata ceva din aia 4 ani. Si anume ca te-ai agatat cu disperare de o relatie.

Cum ziceam. Termin-o odata si fii libera pentru cel care trebuie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

El te foloseste pentru sex iar tu iti imaginezi ca ai o relatie de 4 ani. Lucrurile nu pot sta mai simplu de atat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are prietena, pe tine te ***

| DulceLup a răspuns:

Cati ani ai? Tare sunt curios sa vad daca ai toti 'boii la caruta'.
Nu iti dai seama? 4 ani de zile?
Unii se casatoresc si dupa 2 luni, iar voi nu apareti in public? Va 'vedeti' doar noaptea?
Tu esti sanatoasa putin? Isi bate joc de tine. Nu e ciudat. Tu vrei sa ti sa para ciudat, pentru ca ti-e frica sa accepti adevarul.

| ardnaxelam a răspuns (pentru DulceLup):

17 eu si el 21... Voi nu intelegeti.nu mereu se comporta ciudat.mai are si zile cand sta cu mine...dar eu v-am spus cum face in general,sunt constienta ca trebuie sa renunt la el, dar de fiecare data cand ii spun sa ma lase impace, insista si se roaga de mine sane impacam, ca se va schimba, dar nu se schimba.

| DulceLup a răspuns (pentru ardnaxelam):

Ma fato, da-l draq! Tu nu intelegi? Asta este! Te-ai obisnuit cu el asa, o sa doara, dar o sa treaca pana la urma.

| Loola19999 a răspuns:

Spune-i ca te deranjeaza acest lucru, doar sunteti de 4 ani impreuna, ar trebui sa puteti vorbi deschis, luati o decizie. si in functie de ce vrea el, afisati-va sau despartiti-va...Nu e o relatie tocmai normala.se simte rusinat cu tine, sau s-ar putea sa nu vrea sa te faca pe tine sa-ti fie rusine cu el.

| ardnaxelam a răspuns (pentru Loola19999):

Eu am comunicat cu el, i-am spus de 100 de ori ca ma deranjeaza, dar mereu imi spune sa astept, are momente cand ma ignora si nu raspunde la mesaje, telefon si momente cand il ignor eu si se roaga cu orele de mine sa il iert, eu nu il mai inteleg se schimba ca vremea.

| Deanimus a răspuns:

Si-abia dupa 4 ani iti pui intrebarea asta? Voi comunicati de fel? Si mai ales, pana la urma, unde esti tu in relatia asta?

| ardnaxelam a răspuns (pentru Deanimus):

Intrebarea asta mi-o pun de 3 ani, am incercat sa renunt la el da de fiecare data ne-am impacat la loc, si de fiecare data imi promite ca se schimba.

| ardnaxelam a răspuns:

Nu are nici sotie nici o alta iubita..ma are doar pe mine, si am incercat sa renunt la el da nu am putut, mereu cand ii spune-am pa, peste cateva zile se ruga de mine sa ne impacam, imi promite-a ca se schimba dar nu se schimba nimiclaughing)))

| ardnaxelam a răspuns:

Gata.s-a terminat totul intre noi de 3 luni

| Ladyℂลtลli a răspuns:

Ce fel de iubire numai noaptea si pe ascuns timp de 4 ani, poate are sotie sau mai are o iubita sau ii e rusine cu tine.Nu e bine trebuie sa hotariti ceva 4 ani asa relatie trebuia de mult sa faci ceva chiar daca iubesti