Fii antenta ce iti spun.
In Nici un caz sa nu i reprosezi tu asta lui! Sa incerci sa l iei mai cu usurelul. sa incerci sa l cunosti mai bine si sa stii ce l excita foarte rau...Sa incerci sa vorbesti totusi cu el dar mai pe departe asa..mai pe ocolite.Probabil nu prea are asa o experienta..deci mare lucru nu prea ai ce sa i faci!
Pot vorbi deschis cu el, nu este nicio problema. dar crezi ca as putea face ceva sa il fac sa ejaculeze mai tarziu? eu nu-s "experta", el a mai facut-o de cateva ori inaintea mea
Mey ti am spus mare lucru nu ai ce sa i faci decat.sa incerci sa fi mai putin Excitabila pentru el.
De ce nu ii zici lui asta? Sa ia el anumite masuri..si sa nu apelezi la un forum? Pai e frumos?
Prin practica, atunci cand se excita prea tare si se apropie dai o palma tipa la el "sa nu indraznesti...", da-l jos, o mica pauza si apoi incepeti iar
el se poate controla insa prin practica si intelegere din partea ta, discutati, vedeti ce solutii gasiti si aplicatile
Sa consulte un medic de specialitate pentru ca nu poti face ceva doar cu niste sfaturi de pe internet.
Apropo chestiile astea se intampla din cauza stresului si a altor factori.
Masturbarea poate dauna si cauza vietii sexuale pentru ca asa cum ai spus tu si din aceasta cauza poate sa ejaculeze foarte repede.
Trebuie sa ai o discutie cu prietenul tau si sa mergi daca vrei cu el la medic sa-i dea un tratament ceva!
Te pup!
Nu e vina ta! Tu nu ai nimic de facut.
El trebuie sa faca anumite exercitii.
http://www.apropo.ro/......at-2748701
Am facut-o o singura data, si atunci cu prezervativ, dar a ejaculat repede, cam in 5 minute. Prezervativul intarzie ejacularea sau?
Da prezervativele prelungesc durata actului!
Nu mai e la moda) nu stiai?:O=]]
Ati putea servi un pahar de vin inainte de a incepe actul deoarece vinul, din cate stiu eu, intarzie ejacularea.
AlinElle89 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: