Nu stiu daca ai facut ceva ca el sa creada ca il inseli, dar o relatie nu poate rezista fara iubire, respect si incredere. Poate se simte inferior din diferite puncte de vedere, si crede ca poti gasi oricand ceva mai bun decat el. Incearca sa vorbesti deschis cu el, sa iti spuna ce il face sa se gandeasca la asta, sa ii spui ca nu ai de ce sa il inseli, sa ii enumeri calitatile pe care le gasesti la el. Incearca sa ii dai mai multa incredere in el, asta daca nu e genul de persoana foarte posesiva, caci in cazul asta ar trebui sa te gandesti la motivele care te fac sa ramai in continuare langa el, pentru ca in ritumul asta nu poti rezista mult. Acum tu il cunosti cel mai bine si ar trebui sa stii cum sa gestionezi situatia. Sper ca te-am putut ajuta!
Dragostea nu poate exista fara incredere. Barbatul acre te va iubi, va avea incredere nelimitata si neconditionata in tine si nu va putea niciodata sa creada despre tine ca esti o femeie usoara.
Nu prea ai cum sa faci un om care nu te iubeste si nu te respecta, care te considera ultima taratura sa isi schimbe impresia. Deci ai doua solutii urate: fie accepti sa fi tratata ca o prostituata si iti continui viata in aceasta umilinta perpertua, fie te desparti ed el si iti cauti un barbat care sa te respecte si sa te pretuiasca
Baiatul este foarte istet sa stii ca gelozia uneori este o metoda pe care unii baieti o adopta pentru a pune presiune pe fata astfel incat ea sa se desparta de el. baiatul vrea sa se desparta de tine dar vrea sa fie diplomat si sa te faca pe tine sa te desparti de el. asta este te desparti, esti tanara ca si el sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri
Un om care nu are incredere in persoana iubita isi pierde timpul mai rau e ca suferi si tu, are vreun motiv rational sa creada asta? poate e obsesiv compulsiv mai sti, adica trebuie sa ai un motiv normal
Înainte să vină lumea și să dea cu căcat în prietenul tău, ar fi ok să ne spui de ce nu are încredere în tine, mai exact, ce ai făcut de și-a pierdut-o. (dacă avea)
Pacat.As zice sa te desparti de el, pentru ca pe viitor ar putea sa iti faca viata un calvar.Crizele de gelozie sunt insuportabile si apar in nenumarate situatii:la scoala, la servici, la shopping..oriunde.Nu cred ca asta vrei de la viata ta.
Fii pe picioarele tale si cauta pe cineva care sa creada in tine, sa te respecte si sa te aprecieze la adevarata ta valoare!
Simplu. Alinta-l si spune-i in fiecare zi complimente. Comporta-te de parca ar fi relatia la inceput. Succes
Stiu ca nu e usor. Am trecut prin asta.