Fa ți și niște prietene sa mai ieși din casa, și eventual discuta cu el problema poate te muti cu el, în orașul unde lucrează
Unde locuieste iubitul tau? Nu te poti muta si tu cu el, sau sa va cautati o chirie sa o impartiti si dupa sa iti cauti si tu un job? Eu asta as face...
Daca nu este posibil, incearca sa iti ocupi tot timpul cu ceva. Inteleg ca ti-e dor de el, dar timpul nu se mai intoarce inapoi, si in loc sa ti-l irosesti plangand ai putea sa gasesti o activitate care sa iti faca placere. Un abonament la sala, la piscina, ceva care sa iti ocupe timpul productiv si sa te faca sa iesi zilnic din casa.
Nu e vorba de asta, il iubesc.nu este vorba doar despre sex
Nu îl iubești, ci ești dependenta de el. Uita-te și tu, la 20 și ceva de ani faci exact ca un copil de 5 ani care i s-a furat jucăria.
Nu trebuie neaparat sa fie sex, ci sa faci o obsesie pentru el.
Eu am stat cu una 2 ani fara sex dar era disperata dupa mine ca nu mai scapam de ea.
Oricum am terminat-o cu ea ca dupa 2 ani fara sex la ce te astepti...
Este greu sa ți vezi persoana iubita asa rar...
Cata rabdare ai avut mane ))
Cati ani ai?
Te admir pentru ce ai spus
Si prietenul meu sta la 120 km distanță. Ne vedem la final de săptămână, câteodată si la 3 saptamani. Ne e greu, însă nu imposibil. Alte oportunități de a fi mai aproape inca nu sunt, iar in fiecare zi vorbim dupa muncă la telefon, glumim, râdem, ne povestim ziua unul altuia, dar cel mai important nu uitam faptul că suntem aproape cu sufletele, deși departe fizic. După toate zilele astea, abia aștept sa vina ziua aceea in care sa-l întâlnesc. Aveti încredere unul in celălalt.