| Delia16_8980 a întrebat:

Iubitul meu este mai scund dct mine si nu prea ma simt in largul meu cand stau pe langa el. De multe ori incerc sa pastrez distanta datorita faptului ca nu vreau sa se rada de noi. Nu este foarte foarte pitic pe langa mine dar totusi se poate observa diferenta. Voi ce credeti?!

Răspuns Câştigător
| Lolly184 a răspuns:

Tie iti pasa de gura lumii, sau de cine e langa tine? Lumea va vorbi mereu si va incerca sa va desparta, sa rada de voi, lumea va incerca mereu sa faca rau. Tu nu trebuie sa bagi de seama chestiile astea, daca tii la el nu ar trebui sa iti pese. Daca tu esti fericita langa el, nu baga lumea in seama, si sa nu`i lasi sa te descurajeze, ei probabil ca nu stiu cum e sa ai pe cineva langa tine, asa cum ai tu.

6 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Cand te-ai indragostit de el, n-ai observat aceasta diferenta?

| koshmarul a răspuns:

Daca il iubesti cu adevarat nu trebuie sa ei in consideratie ce zic altii

| Andreeaa19 a răspuns:

Daca il iubesti nu te intereseaza parerea lumii, gura lumii e rea asa ca daca chiar ti la el poti sa stai p langa el cu siguranta sh dupa ce o sa vedeti cat de mult va iubiti nu o sa va mai intereseze

| withoutmoney a răspuns:

Zii sa joace baschet, faca la bara cu greutati la picioare pentru a mai crestetongue.Il ajuta si pe viitoar se va dezvolta foarte repede si frumoswinking Nu iti fa griji el sigur nu se simte stanjenit. poarta si tu papuci cu talpa mai joasa si el sa poarte superstar-uri ca alea au talpa de 2 cmhee hee. Bafta la "dragoste si sex"laughing

| MasQueNada a răspuns:

Daca iti pui probleme de genul asta, e clar ca nu poate tine mult relatia voastra. Incearca sa-ti dai seama daca poti trece peste acest aspect cat mai repede, sa-ti dai seama daca tu chiar il placi/iubesti sau mai mult esti complexata de inaltimea lui.
Mie una, nu mi se pare o problema inaltimea atunci cand vad la un cuplu ca el e mai scund sau are aceesi inaltime, dar va afecteaza pe voi, te afecteaza pe tine si nu va duce la nimic bun.
Hotaraste-te cat de mult il vrei alaturi si n-o lungi aiurea daca nu poti sa treci peste acest aspect.
Eu am avut o problema de genul asta, dar la un moment dat mi-am dat seama ca nu conteaza deloc si nici nu ma mai interesa, nu-mi mai pasa, nu mai observam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce?