| sefata a întrebat:

Iubitul meu este plecat in Italia de o saptamana in vizita la mama lui se va intoarce duminica viitoare. Noi suntem impreuna de aproximativ 7 luni si niciodata nu am stat atata timp departe unul de altul, la telefon imi vorbeste normal ca de obicei... dar imi este foarte frica sa nu se provoace o racire intre noi. din partea lui bineinteles. Pentru cei ce li s-a intamplat asta imi puteti spune daca este asa sau sunt doar eu mult prea fricoasa...Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| eelenaly a răspuns:

Esti tu prea fricoasa trebuie sa ai incredere eu cu prietenul meu ne vedeam zi de zi asa a fost un an si acum ne vedem de 2 ori pe luna dar nu s-a schimbat nimic si am fost si in iarna in Romania o luna jumatate si totusi nu s-a schimbat nimic e totul ca inainte.Te sfatuiesc sa nu te mai gandesti la asta ca iti faci rau singura ai incredere in el si totul va fi okey.Si mie mi-a fost frica dar apoi mi-am capatat increderea si totul e okey chiar super okey deci ai incredere si totul va fi okey happy

5 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Daca mentineti legatura nu se intampla nimic. Nu uita sa-i readuci aminte ca-l iubesti si ca ti-e dor de el. Daca si el te iubeste si sti nu ai de ce sa-ti faci griji, iti mai mult rau daca te gandesti la chestii de genul asta.

| sefata explică:

Ai ma nu raspunde nimeni.

| sefata explică:

Sunt sigura ca ma iubeste happy dar si iubirea e trecatoarehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa parerea mea, un cuplu este mult mai apropiat dupa o perioada de despartire.

| yourpussycat a răspuns:

Daca te iubestte cu adevarat nu va fi nici o racire...si prietenul meu a fost plecat mai multe luni si nu s-a schimbat nimic intre noi...deci stai linistita ca totul va fi bine.Asa macar poate iti dai seama daca intr-adevar te iubestewinking