Probabil nu are incredere de sine, poate chiar virgin. Se gandeste ca nu te poate satisface.
Sau are probleme cu instrumentul.
Poate vrea sa se insoare virgin... sau poate are un cuc foarte mic si ii este rusine sa faca sex.
Nu vrea sa se insoare virgin, chiar recent planuisem da o facem, dar s-a anulat din cauza unei probleme de familie, si nu, nu ii este rusine pentru ca am mai facut chestii sexuale de exemplu sex oral (amandoi am facut asta)
Poti sa nu-i mai bagi in cap idei gresite?
Toti avem cucu' mic pana se trezeste, dupa cum stii si tu
Si numai asiaticii au cucu' foarte mic
Poate nu i-e rusine, ci are alte ganduri/planuri pe care evita sa le discute cu iubita lui.
Daca va continua asa, ea pierde timpul cu el, parerea mea. Nu-l inteleg cum au facut sex oral si mai departe nu vrea sa mearga. Probabil are prejudecati bisericesti sau alte idei gresite.
Cam ciudat comportament, dar daca e virgin il inteleg, desi e barbat totusi si spuneti ca ati experimentat sexul oral.
Ia tu initiativa si incurajeaza-l
Incepeti sa va jucati si va prinde si el curaj si veti fi amandoi multumiti apoi (chiar daca nu din prima, dar aveti timp sa va perfectionati
Deschide tu subiectul si nu ii da ocazia sa se mai fofileze. Poate ii e teama ca nu vei fi satisfacuta si prefera sa dea bi cu fugitii
Daca ai putea sa dezvolti ideea poate te-am putea ajuta.
La ce te referi discutii despre sex?
Stie sau nu subiectul pe care vrei sa il dezbati cu el?
Andrei5001737 întreabă: