Tu ai probleme cu a intelege ca barbatii au o mare nevoie de independenta, afirmare, si necesitatea de a se afirma ok! nu cred ca se ajungea la ceea c ai scris, daca la voi in relatie nu scartaia nimic! Asa e?! Si daca el a investit acolo, cat de putin, normal ca se enerveaza cand tu aduci vorba!
Mai lasa-l un pic, poate va incerca sa vb din nou cu respectiva si atunci mergi in camera si pune-l in fata actului implinit, atunci incearca sa stai de vb cu el, stii si tu hotul neprins negustor cinstit, asa este si el acum.Multa bafta iti doresc si nu mai plange nu rezolvi nimic cu asta.
Este foarte important ca sa discuti cu el, chiar daca se enerveaza, ii trece. Important este ca aceste dubii sa nu ramana in inima ta, sa nu fii amarata. Clarificati tot ce se poate, oricum tu ai inceput sa-l cunosti din cate mi-am dat eu seama si stii cand minte si cand nu minte. Nu te astepta sa recunoasca ca a gresit, incepe discutia despre voi, despre cuplul vostru. Intreaba-l ce nu functioneaza, de ce este distant, cum puteti remedia toate acestea, daca il deranjeaza ceva la tine, daca el considera ca intr-o situatie anterioara i-ai gresit si nu a avut curaj sa iti spuna pana acum. Trebuie sa existe incredere intr-un cuplu ca sa fie o relatie durabila, daca tu iti pui astfel de intrebari acum, cu timpul vor disparea sentimentele puternice dintre voi si va interveni monotonia. Incearca sa incepi cu inceputul!
Succes!
Ar fii cazul sa il lasi singur o perioada! sa nu mai stie nimic de tine si sa vada posibilitatea ca te poate pierde! Asa fac majoritatea flirteaza cu altele dar atunci cand vad ca sunt pe punctul de a te pierde da inapoi!sa nu te mai iei de el, nu'i mai spune absolut nimic pur si simplu nu il bagi in seama(chiar daca este greu). sau incearca sa ii afli parola de la skype si vezi ce se intampla acolo.Nu mai plange pentru ca iti irosesti lacrimile pentru ceva ce nu merita! si eu am patit atatea cu gagicul...dar...asta este! lasam trecutul in urma... daca mai ai nevoie de un sfat mi'l poti cere si pe privat!
Mult succes iti doresc!
Stii cum e treaba? O rupi de la radacina! Oricat te doare, daca el iti ascunde asa ceva, sau nu e instare sa recunoasca, sa isi ceara scuze, sau sa promita ca nu mai face si chiar sa nu mai faca... Stiu ca e greu, si stiu si ca gelozia e foarte apasatoare, dar MAI BINE sa suferi putin si apoi sa iti fie bine decat sa crezi ca totul e OK si sa nu fie... Se enerveaza f. tare pentru ca,, l-ai prins,, Barbatii astia considera ca nu fac nimic rau daca vorbesc cu altcineva de sex opus, dar de fapt asta afecteaza chiar tare relatia! In timp, cu siguranta nu va fi bine. Plus ca viitoarele tale reprosuri ar fi pe buna dreptate, nu pure inventii! Daca sotul meu ar avea o relatie de prietenie cu o tipa si as stii de la inceput de asta nu m-ar deranja, dar daca imi ascunde sau face din astea, NU este de iertat! Multa bafta si alege ce iti va fi mai bine pe termen lung! Fii putin egoista! OK? ( parerea mea! )
Se enerveaza asa tare pentru ca l-ai luat prin surprindere .nu se astepta ca tu sa afli...barbatii cand sunt prinsi in flagrant...pentru a nu face scene de alea iarta-ma.bla bla bla...incearca sa devina agresivi si sa faca in asa fel incat tu sa-ti ceri scuze ca faci scene de gelozie si ca nu-i dai dreptul la privacy...in final...am avut si eu unul care facea exact la fel...si a tot facut dupa.si nu numai fictiv.pe net...
Daca ar fi vb de fratele lui nu l-ar deranja subiectul in nici un fel... se enerveaza foarte tare, deci sigur a vb el cu ea. Lasa-l sa se mai gandeasca putin la relatia voastra... daca mai vrea sa fie cu tine. Spune-i calm ca daca vrea altele sa stea cu altele. Nu pierzi nimic, nu fi prostuta sa stai cu el de fraiera... Nu trebuie sa evitati nici o discutie, problemele nu trec daca sunt evitate. Arata-i ca te deranjeaza si nu-ti fie frica de reactia lui. Daca vorbeste cu alta ce ai de pierdut? pe el? daca e asa nu e iubitul tau, e un... care nu stie sa iubeasca sincer si sa fie onest.
anonim_4396 întreabă: