| MariaaaaLm a întrebat:

Iubitul meu ieri a intrat la scl la 13:00 iar eu la 12:00 si eu vb cu prietenul lui app cel mai bun un coleg de la mine din cls si cred ca s-a suparat pe mine ca vb cu baiatul acela si ieri era cam suparat pe mine din cauza faptului ca stateam langa ala si vb acum ce sa fac ce sa ii spun ca sa nu creada ca imi plke de el

Răspuns Câştigător
| Komododragosh a răspuns:

Doar vorbeste cu el, demonstreaza-i ca tie de el iti place si ca tu intentionezi sa nu fii impreuna cu prietenul lui, ci cu el. O asemenea gelozie e oarecum buna, ca inseamna ca tine foarte mult la tine si nu intentioneaza sa te piarda, dar nu ar trebui sa se supere din orice kestie. Castiga-i increderea, caci pana la urma increderea este baza intr-o relatie de dragoste.
Mult succes iti doresc draguto.

4 răspunsuri:
| xcore a răspuns:

Buna,
Ii spui odata ca nu iti place de el si gata. Daca face figuri in continuare ignora si ii va trece. Daca devine deranjant ii spui ca daca nu termina cu problemele te desparti de el. Se va speria si te va lasa in pace pe tema ca sa nu te piarda

| denna_6865 a răspuns:

Pai nu este nimic in cazul in care doar vorbeai..conteaza sau nu filtrezi, sau asta faceai? eu zic sa vorbesti cu prietenul tau si sa ii spui ca intre tine si colegul nu exista nici un fel de atractie.cel putin nu din partea ta

| naitreaba a răspuns:

Voi ce dictionar ati folosit ca sa traduceti intrebarea? Eu nu gasesc nimic...

| Lore16 a răspuns:

laughing LOOL laughing