No, faza asta cu verificatul nu suna deloc bine! Stii ca te iubeste, dar continui sa-i umbli prin lucrurile personale. Inceteaza sa mai faci asta! E un lucru foarte urat si denota lipsa de incredere.
Comunicarea e foarte importanta! Problema asta trebuie discutata NEAPARAT cu iubitul tau. Spune-i mereu ce te nemultumeste intr-un mod delicat si rezolvati-va impreuna treburile. Poate lui i se pare normal sa reactioneze asa... poate ti-ai format tu o impresie gresita.
Da, e posibil sa nu-ti spuna adevarul, dar daca ii spui ce te deranjeaza cand sunteti fata-n fata, iti poti da seama daca raspunsul lui este o banala minciuna sau, din contra, e adevarat.
Fac asta pentru ca nu pot intelege de ce eu trebuie sa ma "rog" de el sa facem dragoste.Nu facem decat de 2 ori pe saptamana(ori poate pentru mine e mult).I-am tot spus dar el spune ca mi se pare mie, ca vreau eu prea mult
Da, pai, ii spui "Ba, treci sa facem dragoste azi, sau nu mai pupi savarina timp de 3 luni" sa vezi ca nu refuza.
Il verifici? nasol! inseamna ca ai o problema. daca el nu isi doreste sa faceti dragoste inseamna ca s-a plictisit de tine, adica nu te pricepi
Cu igiena stai bine? epilata, spalata pe dinti, etc?
daca da, intreaba-l de ce nu vrea?
Nu toti isi doresc sa faca sex foarte, foarte des. Respecta-i decizia...de 2 ori pe saptamana e ok!
Poate ca-i ocupat, stresat etc. Nu toti au chef s-o faca 24 din 24. Mai ales daca ai treaba.
Bananacantareata87 întreabă: