| eeeel a întrebat:

Iubitul meu m-a cam inselat, chiar daca eram putin certati. Acum se roaga de mine sa ne impacam si imi spune ca vroia doar sa se culce cu alea. Chiar asa e, dar nu cred ca mai pot continua. El stie clar ca cu mine nu poate sa se culce, de aceea il inteleg si nu vreau sa-l incurc chiar daca amandoi ne iubim. Ce sa fac?

17 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu mi se pare corect ceea ce zici, daca te iubeste te asteapta, nu fuge in pat la alta

| Adry05 a răspuns:

Dacă a părut că-i pare rău pentru ce a făcut, atunci există şansa să mai poată fi ceva între voi. Mai acordă-i o şansă, şi dacă mai greşeşte... ştii ce urmează.

| RAY a răspuns:

Si pe tine te vrea doar pentru ce ai intre picioare

| RAY a răspuns:

Isi dau un sfat baieti majoritatea tineri vor sex nu relati serioase, frica de o relatie inseamna lipsa de curaj de a forma o familie cu cineva, frica de maturitate, noi baietilor nu ne plac lucrurile complicate vrem ceva simplu sex si pa, mi se pare logic, voi in fond vreti doar banii dar spuneti ca vreti suflet

| dragos9234 a răspuns:

Eu cred ca tu tii prea mult la chestia aia dintre picioare.
Nu are nici un rost sa fii virgina pana la 30 de ani.
Oricum, nu merita sa mai fii cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza ca nu poate sa se culce cu tine.Eu nu l-as ierta nici sa ma plateasca.

| blueheart a răspuns:

Hei! Chiar daca erati "putin certati" nu trebuia sa te insele. Cine iubeste cu adevarat are ochi doar pentru persoana de langa el,nu o inseala si nu o minte. Daca el ti-a spus ca te-a inselat e foarte bine, macar nu te-a mintit, dar nici nu te iubeste daca a facut acest lucru. Ia o pauza si gandeste-te bine ce vrei sa faci, daca te-a inselat o data, o va mai face cu siguranta.
Tu stii cel mai bine ce este in sufletul tau si doar tu poti lua aceasta decizie. Ia ce este mai bun din sfaturile de aici si decizia sa fie doar a ta.
Succes! happy

| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns:

Ti-a spus in fata ca voia sa se culce cu alea.In locul tau i-as fi dat doua palme pe loc. Daca te iubea cu adevarat te astepta pana cand erai pregatita.

| caterinasmile a răspuns:

Nu mai ai ce cauta cu el! Trebuie sa te respecte! Pentru un om ce iubeste cu adevarat iubirea este mai importanta decat sexul. Si el a spus ca vroia sa se doar sa se culce cu acele fete? Daca iubeste nu vrea sa se culce decat cu persoana iubita, nu'i mai trebuie pe altcineva iar daca cu tine nu se putea trebuia sa te astepte!

| Manuellllaa a răspuns:

Daca se culca cu altele o face din placere.1 poate se duce la altele ca nu`i oferi tu, 2 poate se duce la altele ca asa simte.
Nu stiu ce sa zic cunosc cazuri de genul insa tu o sa ai de suferit macar sa nu aflii stii vorba aia tot la tine se va intoarce si spune`o vreo doua care sa-l doara.Succes:*

| Elly7890 a răspuns:

Ce varsta aveti? ar trebui sa aveti o discutie si dupa decizi ce faci! si in ziua de azi rar gasesti barbat sa astepte dupa vreo fata pana sa vrea sa faca sex in ziua de azi!

| Kennziiie a răspuns:

Desparte-te de el. Ce urmează? Să iei cina cu amanta lui?

| Roland_Szekely_1987_VBCh a răspuns:

Spune nu si gata.

| Spanu_Catalina_1992 a răspuns:

Chiar daca tu tii la el mai bine e sa vespartiti adica iti spue in fata ca voia sa se culce cu unele e clar ca tipul nu te intelege.

| DeliricEdeVina a răspuns:

Trimite.l la aia

| larybublegumm a răspuns:

La ce ai nevoie de o persoana care doreste doar sex? daca pana la urma a stat cu alea doar pentru sex, cu tine cum crezi ca o sa fie?

| NARCYS190 a răspuns:

Daca te iubeste te va intelege si va avea rabdare pana vei fi tu pregatit iar daca nu e dispus sa faca acest sacrificiu nu mai puteti fi impreuna