Faceti ceva nou nu stiu ce dar daca il iubesti si ti la el nu ar trebui sa fie o problema
Daca il iubeai cu adevarat nu te plictiseai de el, nu vroiai o pauza. Iubirea nu e ceva ce trebuie programata, asa cum incepi sa iubesti fara sa iti dai seama, tot asa te si indepartezi fara sa iti dai seama...
Si eu am trecut prin asta!
La inceput voiam sa ma despart de el. la vcreo 5-6 luni de relatie. Apoi m-am gandit ca mai bine luam o pauza, si daca imi lipseste nu ma despart de el. Am luat o pauza si in 2 zile am renuntat la ea si ne'am continuat relatia. Acum avem si noi 8 luni impreuna Ce pot sa zic.
Asta te sfatuiesc ce faci. Si ce o fi, o fi! :*
Situatia ta e exact cum a fost si a mea, deci nu pot sa iti urez decat bafta!
Acum depinde si de varsta daca esti la o varsta de peste 17 ani acest lucru este firesc deoarece te plictisesti de rutina zilnica a partenerului!
Daca ai o varsta sub 17 ani inseamna ca ai o iubire frageda si inca nu esti pregatita de o relatie!
In ambele cazuri trebuie sa vorbesti serios cu partenerul tau si sa ii zici ca devine ceia ce nu mai iera si ca il vrei mai interesant!
Acest lucru probabil il va dezamagi din punct de vedere emotional iar in legatura cu asta ar trebui sa il consolezi (un sarut; dragoste; sex, doar daca ai varsta)
Daca o sa scapati din rutina zilnica o sa aveti o relatie mult mai fresh!
Bafta in continuare!
Cred ca sentimentele tale sau schimbat deja si nu cred ca mai poti face ce in privinta asta
Nu mai ai ce face daca dupa doar 8 luni nu mai ai fluturasi. Practic esti la momentul in care v-ati cunoscut suficient si indragosteala de la inceput poate fi inlocuita de sentimente reale, de dragoste. Dar nu toate cuplurile reusesc sa ajunga in stadiul ed dragoste, pentru multe cunoasterea duce la scaderea sentimentelor si la disparitia pasiunii. Nu te obisnuiesti cu gesturile lui frumoasa decat daca sentimentele scad. Uite, de exemplu eu, dupa 8 ani si jumatate de relatie si 6 ani si jumatate de casnicie inca mai am fluturasi in stomac cand imi vad iubitul, inca mai tremur de nerabdare cand urmeaza sa ma intalnesc cu el si inca ma mai emotionez profund de cate ori imi zice te iubesc
Cam toţi avem stări de genul. Şi eu, după 6-7 luni deja mi se luase. Am luat o pauză scurtă, mi-am dat seama de ce simţeam şi acum avem o relaţie superbă de 5 ani.
Luaţi şi voi o pauză. În timpul ăsta nu vă daţi mesaje, nimic. Sau încercaţi să aduceţi ceva nou în relaţie, nu doar întâlniri şi plimbări. Mergeţi undeva împreună, pentru 1-2 zile.
Nimic, nu ți se pare ceva deosebit iubitul tău atâta tot.
Îl placi sau nu asta e întrebarea, vrei să fii cu el sau nu. Dacă vrei, îl iubești dacă nu, atunci despartă-te!