| Skins97 a întrebat:

Iubitul meu m-a întrebat dacă îl iubesc Și nu am stiut CE să răspund pentru Că nu mai știu sigur dacă sentimentele mele pentru el sunt atât de puternice.

Acum Ceva timp eram sigură de faptul Că îl iubesc. Suntem Împreună de 8 luni SI mă Intreb dacă sentimentele au Început să dispară sau doar a devenit puțin plictisitor pentru Că Sunt sigură de faptul Că Încă îl plac mult, iar dacă ies afară mereu Îi simt
lipsa dacă nu e prin apropriere ȘI nu pot sta fără să vorbesc cu el. În momentele În Care e trist Încerc să Îl Inveselesc Cum pot mai bine, căci altfel mă simt și eu într-un fel deprimată.

Acum nu mă mai Simt la fel Cu el ca Înainte, dar tin mult la el.Și mă Gândeam să luăm o pauză de câteva zile Ca să văd cât de mult îi Simt lipsa si ce se întâmplă Cu mine, dar va fi cam greu să nu vorbim pentru că facem asta în fiecare zi câteva ore Si ieșim afară foarte des.

Ce pot face Să mă simt ca Înainte? Adică Să simt cum Îmi bate inmia În preajma lui Sau de exemplu Să fiu bucuroasă la gândul Că voi ieși afară cu el Sau când Îmi trimite un mesaj. M-am obișnuit cu toate acestea Sau sentimentele mele se schimbă?

9 răspunsuri:
| MihaiBlondu a răspuns:

Faceti ceva nou nu stiu ce dar daca il iubesti si ti la el nu ar trebui sa fie o problema

| nikname a răspuns:

Daca il iubeai cu adevarat nu te plictiseai de el, nu vroiai o pauza. Iubirea nu e ceva ce trebuie programata, asa cum incepi sa iubesti fara sa iti dai seama, tot asa te si indepartezi fara sa iti dai seama...

| Biutss a răspuns:

Si eu am trecut prin asta!

La inceput voiam sa ma despart de el. la vcreo 5-6 luni de relatie. Apoi m-am gandit ca mai bine luam o pauza, si daca imi lipseste nu ma despart de el. Am luat o pauza si in 2 zile am renuntat la ea si ne'am continuat relatia. Acum avem si noi 8 luni impreuna love struck Ce pot sa zic.

Asta te sfatuiesc ce faci. Si ce o fi, o fi! :*

Situatia ta e exact cum a fost si a mea, deci nu pot sa iti urez decat bafta! happy

| SisMusic a răspuns:

Acum depinde si de varsta daca esti la o varsta de peste 17 ani acest lucru este firesc deoarece te plictisesti de rutina zilnica a partenerului!
Daca ai o varsta sub 17 ani inseamna ca ai o iubire frageda si inca nu esti pregatita de o relatie!
In ambele cazuri trebuie sa vorbesti serios cu partenerul tau si sa ii zici ca devine ceia ce nu mai iera si ca il vrei mai interesant!
Acest lucru probabil il va dezamagi din punct de vedere emotional iar in legatura cu asta ar trebui sa il consolezi (un sarut; dragoste; sex, doar daca ai varsta)
Daca o sa scapati din rutina zilnica o sa aveti o relatie mult mai fresh!happy
Bafta in continuare!winking

| mona a răspuns:

Cred ca sentimentele tale sau schimbat deja si nu cred ca mai poti face ce in privinta asta

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu mai ai ce face daca dupa doar 8 luni nu mai ai fluturasi. Practic esti la momentul in care v-ati cunoscut suficient si indragosteala de la inceput poate fi inlocuita de sentimente reale, de dragoste. Dar nu toate cuplurile reusesc sa ajunga in stadiul ed dragoste, pentru multe cunoasterea duce la scaderea sentimentelor si la disparitia pasiunii. Nu te obisnuiesti cu gesturile lui frumoasa decat daca sentimentele scad. Uite, de exemplu eu, dupa 8 ani si jumatate de relatie si 6 ani si jumatate de casnicie inca mai am fluturasi in stomac cand imi vad iubitul, inca mai tremur de nerabdare cand urmeaza sa ma intalnesc cu el si inca ma mai emotionez profund de cate ori imi zice te iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa te dumiresc: daca el ti-ar propune tie asta cum te-ai simti? Ai vazut?!
P.S. e normal ca sentimentele sa se schimbe.

| AikkoxD a răspuns:

Cam toţi avem stări de genul. Şi eu, după 6-7 luni deja mi se luase. Am luat o pauză scurtă, mi-am dat seama de ce simţeam şi acum avem o relaţie superbă de 5 ani.

Luaţi şi voi o pauză. În timpul ăsta nu vă daţi mesaje, nimic. Sau încercaţi să aduceţi ceva nou în relaţie, nu doar întâlniri şi plimbări. Mergeţi undeva împreună, pentru 1-2 zile.

| Azµre a răspuns:

Nimic, nu ți se pare ceva deosebit iubitul tău atâta tot.
Îl placi sau nu asta e întrebarea, vrei să fii cu el sau nu. Dacă vrei, îl iubești dacă nu, atunci despartă-te!