| Crinaquen67 a întrebat:

Iubitul meu m-a rugat aseară sa avem contact sexual dar l-am refuzat eu îl refuz când nu am chef noi avem de 3 ori pe săptămână contact sexual sa supărat ca l-am refuzat.Credeți ca am făcut bine ca l-am refuzat? Credeți ca e ok ca avem de 3 ori pe săptămână contact sexual?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Vrei sa va programeze niste straini de pe net zilele de facut sex?

| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i sa-ti dea cate 300 lei de fiecare data cand vrea sex, sa vedem daca mai vrea de 3 ori pe saptamana, sau mai des... daca-l tine punga happy

| mihai69 a răspuns:

Dacă nu ai chef, e de înțeles.
Dar totuși... de 3 ori pe *SĂPTĂMÂNĂ*?!? Aveți cumva 50 de ani?

| Furnicuta000 a răspuns:

E ok ori de cate ori vrei tu nu cand vrea el pentru ca daca te forteaza sau te manipuleaza sa faci ceva ce nu vrei asta e abuz.

| Madaxo97 a răspuns:

E ok dacă l-ai refuzat dacă nu ai avut chef, decât să faci cu silă numai ca să il satisfaci pe el. De 3 ori pe săptămână e un număr decent de contacte sexuale, nu e nici mult nici puțin, din punctul meu de vedere. Dacă se mai întâmplă să vrea el mai des, iar tu nu ai chef, să știi că se poate "face" chef, chiar dacă nu exista inițial, asta depinde numai de el dacă știe cum să te ia și să te excite să te facă să vrei și tu mai des.winking

| Miruna333 a răspuns:

Fiecare decide pentru el care este numarul ideal. Mie de 3 ori mi se pare putin, dar asta e parerea mea. In fine, se poate si mai rau. Normal ca este ok ca l-ai refuzat, cand nu simti, doar nu te fortezi. Iar el este imatur pentru ca s-a suparat. Asta nu a fost ok in toata povestea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Cred că se poate și mai bine de atât, însă nu cred că e așa puțin cum poate ar crede mulți dintre noi.

Mai cred că într-o relație în care avem conexiune, chimie și potențial de a construi lucruri împreună, bazată pe respect, armonie, energie și voie bună, nu are ce să caute refuzul în sensul în care totul să vină de la sine și să nu existe presiune nici dintr-o parte dar nici dinte alta.

Mai pe scurt, să nu existe vorba de refuz ci pur și simplu să te simți tu mai atrasă de el, iar el să reușească să simtă când tu nu ai o stare pentru sex

Cred că n-ar strica o discuție asupra acestui aspect, poate chiar câteva ședințe la un psihoterapeut priceput de cuplu

Succes

| adam7 a răspuns:

Faceți de câte ori simțiți și vreti amândoi, nu doar când vrea unul.
Discutați intervii și spune-i de ce îl refuzi, așa poate nu se mai supără și te înțelege ca nu ești lucru de folosit când vrea doar el.

| WilliamQoilung2024 a răspuns:

Cred că nu îți mai place de el. Și sexul cu el, îl vezi ca pe o corvoadă. Ori, știi că nu te mulțumește și de aici refuzul.
O să simtă asta și o să îl pierzi.
Sunt sigur că, cu fostul partener ai mai făcut sex și dacă nu ai avut chef.
Discută cu soțul, cu tact. Informează-l unde sunt punctele lui slabe, preludiu, durată, lipsa tandreții, etc.
Dacă există comunicare, se rezolvă totul.