| pussycat_9041 a întrebat:

Iubitul meu ma iubeste asta o stiu sigur... dar simt devoia sa imi arate mai des.suntem de 3 ani impreuna si la inceputul relatiei l-am inselat de 2 ori. dar nu am facut nimic cu respectivi 2 din punct de vedere sexual ca eram virgina...Cateodata imi spune ca ar vrea sa stea toata viata ca mine si alte planuri de viitor, dar cateodata e distant.desi imi spune in fiecare seara ca ma iubeste[love struck]. daca ii spun imi zice ca nu merit mai mult.si se supara.stiu ca si eu sunt vinovata dar ce sa fac ca sa isi dea seama ca am nevoie de iubire mai multa din partea lui?

Răspuns Câştigător
| тecнιннιlα a răspuns:

Oferai si u mai multa iubire daca vrei sa primesti inapoi. Cand spune ca nu meriti. poate e suparat pe tine dintr`un anumit motiv sau poate vrea doar sa te necajeasca happy. Iti spune zilnic ca tbx, se comporta frumos (cred) etc. Nu cere nici u mai mult daca vezi ca el nu`ti ofera. Daca chiar nu`ti convine cu ce ai momentan. spune-i exact ce simti, ce vrei, ce astepti, dar pe un ton f serios si cand iti spune ca nu meriti. intrebare dc etc pana cand vei obtine ce iti doresti, dar intreaba`l ce isi doreste si el si daca ti se pare ca este prea distant incearca sa afli dc. Poate esti u de vina, poate din cauza ta face asta si asteapta sa-ti dai seama sau poate e altceva, poate s`a intamplat ceva. Vezi u. dar incearca sa-l intelegi :*. Nu`ti fa probleme atunci cand nu ai. Bb :*.

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu stiu cum vrei sa-i ceri mai mult daca tu iul inseli!

Din moment ce ai stat si cu altii, inseamna ca nu il mai iubesti!

Stai linistita, ca o sa platesti pe viitor cu multe lacrimi aventurile astea!

| Kylexy a răspuns:

Pai vorbeste cu el spune-i ca simti nevoia sa fii mai alintata iubita mai mult vorbeste deschis cu el si ai sa vezi ca o sa reusesti sa te simti fericita si ubita mai mult

| Mayhem_8215 a răspuns:

Ceeeeeeeeeeeeee?! Uite, din cauza ta poate sufera alte mii de fete si SIGUR altii baieti devin misogini! Cum poti macar sa iti pui o astfel de intrebare?! Pai il inseli de doua ori, ce-o insemna si asta, si omu' inca sta cu tine si tu vrei afectiune mai mult eh? Oh.
Ca idee, sunteti de trei ani nu? Ia zi, nu-i asa ca il tii pe uscat?laughing Saracul, transmite-i salutari si sincere pareri de rau pentru alegerile facute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca gasesti si in alta parte? ce nevoie ai? chiar asa, de ce crezi ca meriti mai mult?

| pussycat_9041 explică:

L-am inselat la inceput cand nu il iubeam. dupa ce mi-am dat seama cat de proasta am fost nu am mai facut chestia asta...si am invatat sa il iubesc.si sa il respect.am gresit pentru ca nu stiam ce inseamna sa iubescstraight face. si nu il tin pe uscat. a fost primul din viata mea si ink e.si sper sa si ramana