Te "minte" pentru că tu îl obligi să facă nişte lucruri pe care el de fapt NU vrea să le facă.
Nu-i mai invada spațiul personal şi va fi totul ok.
Te minte! Sa nu ai incredere in el, nu vezi nici o masinã si nici casatorie.
De exemplu, a păstrat pe whattsup niște numere vechi de fete pe care nu le are in agenda, dar totuși le-a păstrat acolo. Nu înțeleg cu ce scop. El mi-a spus ca nu știe cum sa le șteargă, deci clar asta e o minciuna. Apoi m-a mințit in legătura cu acele fete, ca n a vorbit niciodată cu ele, ca nu știu ce. Poveste lunga.
Nu putem să ne dăm cu părerea pentru simlul fapt că nu ne-ai dat mai multe exemple de minciuni. Noi nu avem de unde să ştim că băiatul ala chiar e un mincinos sau doar esti tu paranoică.
Toți oamenii mint.Depinde cum, cât de des și în ce manieră o fac.E o diferență între "supa e bună" când lui de fapt nu-i place și "nu te-aș înșela niciodată" când de-abia aștepți să pleci să faci sex cu alta.
Nu știu la care dintre astea 2 tipuri te referi tu, dar judecând după ce ai spus mai jos, deși este extrem de evaziv, probabil că e ceva penibil, cum ar fi faptul că are niște contacte mai vechi.De aia presupun că nici tu nu detaliezi, preferând să rezumi totul prin sintagma"poveste lungă".
De exemplu, a păstrat pe whattsup niște numere vechi de fete pe care nu le are in agenda, dar totuși le-a păstrat acolo. Nu înțeleg cu ce scop. El mi-a spus ca nu știe cum sa le șteargă, deci clar asta e o minciuna. Apoi m-a mințit in legătura cu acele fete, ca n a vorbit niciodată cu ele, ca nu știu ce...
Păi,cred ca înseamnă, ca el inca se mai gândește la una dintre acele fete, eu zic sa nu iti pui toata increderea in el.
Spune-i ca e ultima sansa data de tine si ca va trebui sa treci peste relatia asta daca te mai minte