Daca erai in acea parte a lunii cand riscul de sarcina este maxim si anume in perioada fertila, atunci sansele cresc.
Da, exista riscul. Normal ca da. Test de sarcina la 21 de zile dupa idiotenia asta pe care ati facut-o
P. S: numai iubit nu e ala. Dobitoc, imatur si nepriceput sigur este. Da nici cu tine nu mi-e rusine
Cretaker are dreptate! si il consider clarvazator.
@Robertosi eu te sfatuiesc sa te mai documentezi.
Nu esti insarcinata dar pentru linistea ta fa un test peste cateva saptamaniai sa vezi ca totul va fi bine...si data viitoare spune-i iubitului tau sa se spele pe maini inainte de ati introduce degetul in vagin; e mai bine si pentru linistea ta dar si pentru igiena
Ha ha ha, auzi ''iubitul meu''.
...nu ai un iubit, nimeni nu te iubeste.Esti o singuratica...si nu vei ramane virgina, ti-o vei pune cu mlti in care o sa ai mare incredere.
Vei duce lipsa unui prieten adevarat, toti te vor vrea nu pentru ce esti, ci pentru se-
-m'a luat valul, despre ce vorbeam?
Vai de mine Elena cum sa ramai insarcinata, nu exista niciun risc sa fim seriosi.
Pai nu prea cred ca ai putea ramane fiindca eu siu ca spermatozoizi mor in contatul cu aerul dar ca sa fi mai sigura ti-as recomanda un consult la ginecologie sau dupa 2 saptamani sa incerci un test de sarcina dar cel mai bine ar fi sa te duci la ginecolog sau poti sa iti dai seama singura daca ai o stare de rau sau voma sper ca te-am ajutat
Deci el a ejaculat in prosop... dar putin din ce a fost pe penis a ramas pe mana lui... iar din greseala mi-a bagat mana in vagin raspundeti-mi va rog!
00Andreea008 întreabă: