Decat un chin prelungit,mai bine o suferinta scurta.
Pleaca,draga mea.
Relatia voastra nu mai exista,altfel nu-mi pot explica dezinteresul lui total pentru persoana ta.
Oricat te doare,esti singura care mai iubeste in relatia asta.
Elibereaza-te,regaseste-ti viata ta,nu mai lasa sentimentele sa te tina legata de un baiat care nu mai simte nimic pentru tine!
Stiu ca nu asta iti doreai, dar cu cat o faci mai repede, cu atat ai mai multe sanse sa devii multumita de viata ta.
Mai bine singura si libera, decat aruncata si neglijata!
El nu te poate face fericita, dar nu are dreptul sa te faca nefericita!
Realizeaza lucrul asta si pleaca!
Imi pare rau, dar sa stii ca un pas inapoi nu inseamna intotdeauna ca ai pierdut!
Dimpotriva.
Sa ai grija de tine!
Din moment ce locuiti impreuna cred c arelati voastra e destul de serioasa ca sa fie tratata in joaca sau superficial. daca el pleaca si uita sa se intoarca inseamna ca undeva acolo sunt niste preocupari destul de interesante pentru el incat il face sa uite de restul. fatul ca tu te transformi intr-o casnica obisnuita il face pe el sa isi piarda o parte din interes pentru tine.incearca sa il insotesti in oriunde s-ar duce el, incearca o spontaneitate, ceva.incearca sa ii amintesti ca TU esti cea mai importanta si ca te neglijeaza. daca intr-adevar tine la tine, isi va reaminti. daca nu, tu deja ai in gand sa te desparti de el asa ca nu vei mai avea nici o retinere sau parerea de rau dupa ce vei incerca.nu te da batuta, unori focul arde mai bine dupa ce sufli putin in el
N-ai nici o treaba cu gramatica si cu limba romana in general.
Nici pe departe.
Vin multe generatii de analfabeti care teoretic ar trebui sa ne plateasca astora mai mari pensiile.
Halal soarta.Ma ingrozesc.