| Anushka23 a întrebat:

Iubitul meu nu ma lăsa sa ii fac masaj la prostată in timpul actului sexual. Eu il las sa facem sex anal și mi se pare nedrept. Din cauza asta vreau sa ma despart de el. Voi ați fi de acord cu masajul?

14 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Problema e de mentalitate, de atitudine, de modul de a privi lucrurile. Sexul se face ÎMPREUNĂ, nu tu il lași pe el sa faceti. Si nu e chiar ok sa faci ce nu ii place celuilalt.

| Adry05 a răspuns:

Cum sa te desparti pentru asa ceva?! laughing)))))

| mihai69 a răspuns:

Eu aș fi de acord, dar nu vrea a mea... Vezi ce nedreaptă e viața? Cu toate astea, nu mi se pare un motiv destul de serios pentru despărțire.

| Hammurabi a răspuns:

Păi dacă n-are probleme la prostată, de ce să-i faci masaj?
Poate îl doare altceva. Întreabă-l și tu.
Poate vrea o frecție cu Carmol.

| Antopuff a răspuns (pentru Hammurabi):

Păi poate domnisoara este medic si ii descoperă o problema acolo laughing

| Hammurabi a răspuns (pentru Antopuff):

Tot îi trebuie trimitere de la medicul de familie...
Și cardul de sănătate activat.

| Antopuff a răspuns (pentru Hammurabi):

Se rezolvă si fara ba chiar cred ca ii face si o reducere la consultatie.

| Plato a răspuns:

Pacat ca nu sunteti casatoriti, as fi vrut sa asist la procesul de divort. laughing

Trebuie sa intelegi ca, in special pentru un barbat, e nasol sa... iti intre orice fel de chestie in fund. Gay-ii si fetisistii sunt altceva, dar un barbat normal, hetero, nu prea se da in vant sa i se bage chestii in fund.
Sincer, mi-e greu sa inteleg de ce te deranjeaza pe tine. Ai o placere nebuna sa-i bagi degetu-n fund? laughing

| Plato a răspuns:

Vezi ce nedreapta ei viata? Altii refuza masaje la prostata, altii se ofera voluntar.

| ywar a răspuns:

Da-i bataie si pe urma te desparti de el.

| Crackman a răspuns:

Nu... ce sa imi atingi tu prostata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu incerci mai bine cu limba poate ii place?

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Poate nu-i place. Nu trebuie sa-l obligi, ci sa accepti. O relatie se construieste si se intretine cu, comunicare. N-o sa gasesti un partener perfect. Daca il iubesti, de ce sa va despartiti pentru un lucru simplu?

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Ăsta nu-i motiv de despărțire!