Sa-i iei cadou.Si sa-ti ceri banii inapoi, amabil si cu zambetul pe buze.Nu esti mama lui sa-i dai bani de buzunar.S-a obisnuit asa si posibil chiar sa te foloseasca,sa stea langa tine nu ca te-ar iubi, ci pentru ca stie ca-l vei ajuta la nevoie, problema lui financiara e rezolvata langa tine.Deci,observa ce va face si cum se va comporta, daca "saracesti" si tu brusc.Mult noroc.
BUna,eu daca i-am dat prietenului meu ceva,am facut-o cu placere si nu mi-a parut rau, daca am avut, doar e prietenul meu.Adica nu e ceva anormal ca o fata sa ii faca cadouri prietenului si sa ii dea bani la nevoie,dar totusi nici exagerat sau sa fie regulat si sa iti ceara el toata ziua,asta nu mi se pare ok.
Adica amandoi partenerii trebuie sa se ajute reciproc la nevoie,chestia cu cadouri, flori, e discutabila.Depinde,poate ca nu isi permite, sau poate nu a bagat de seama ca noi fetele suntem mai atente la detalii si punem pret pe micile gesturi.Nu cred ca trebuie sa fi suparata pe el ca nu ti-a luat cadouri,importanta e iubirea care ti-o ofera,faptul ca e alaturi de tine.
Poate ca a uitat sa iti dea banii inapoi,dar nu inteleg de ce nu discuti cu el despre asta,adica cand vezi ca nu iti da bani spune-i frumos ca ai nevoie de bani si sa ti dea inapoi,nu e o crima sa ii ceri,doar is banii tai.
Intr-o relatie nu trebuie sa te astepti sa primesti, parerea mea. DAca dai ceva fa-o din placere, dac anul mai bine nu o fa.Nici nu trebuie sa ii spui lui sa iti faca cadouri,ca atunci nu ar avea rost,ca nu e din propria lui initiativa,apoi sa se schimbe nu cred ca isi va da el seama dintr-o data ca nu ti-a facut niciun cadou.
Eu zic sa faci un gest frumos si sa ii cumperi de ziua lui un cadou,ca pana la urma faci cadou la colegi,prietenii, dar mai la prieten, eu zic sa ii iei.Atunci si el de ziua ta nu cred ca va omite sa nu iti ia cadou... Ofera-i tu,apoi vor veni si din partea lui atentii,in legatura cu bani,nu ii da daca nu vrei,sa cere-i inapoi daca el nu ti da, nu te lasa folosita dar nici nu trebuie sa exagerezi, ca ma gandesc ca nu i-ai dat sume enorme.SI tu cand ai nevoie,cere-i lui,nu cred ca te va refuza.
Uite,ca sa iti dau un exemplu,eu am fost prima care a facut cadou prietenului si pana atunci nu am vazut nimic de la el, am facut eu primul pas, apoi au urmat si de la el cadouri.
Dac nici el nu ti-a cumparat cadou, nici tu nu-i lua Si nu-i mai da bani, nu mi se pare normal!
Dragostea nu trece prin buzunar...trece prin inima. dar se mai spune ca trece prin stomac
asta e adevarat. dar daca l`ai si ajutat cu bani. chiar acolo 10 lei o floare si ink ceva c pnm
... si nu trebuie sa vezi cat d mult t iubeste prin faptul ca iti face nu stiu cate cadouri d nu stiu cati bani si cumparai ceva c sti u ca ii place