Inseamna ca nu e sigur pe relatia aceasta, pe sinceritatea sentimentelor ce sunt intre voi. E temator. Pe de o parte ii poti spune orgoliu, pe de o parte ii poti spune o masura de siguranta. Cert e ca ar trebui sa vorbiti sincer si deschis despre relatia voastra.
Poate n-o simte.Fi sigura cand va fi pregatit sa-ti spuna o v-a face.Nu-l presa cu astfel de intrebari, poate va face ambitie si nu-l vei auzi niciodata.
Pai in ziua de azi nu e de mirat, pentru ca de obicei dupa ce o fata vede cat tine baiatul la ea isi ia lumea in cap, s'au poate fi motivul ca inca nu simte ceva pentru tine mai ales daca nici nu iti demostreaza cat de cat, depinde si de cat stati impreuna doar nu te astepti sa iti zica ca te iubeste intr'o luna-2, am o prietena care s-a pus impreuna cu un baiat si ei dupa 3 zile isi spuneau viata mea te iubesc ca nu vad viitorul meu fara tine, si ea are 20 de ani, sincer mie sa imi spuna un baiat ca ma iubeste in putin timp imi imaginez ca isi bate joc de mine, eu prefer sa astept sa mi-o spuna cand o simte cu adevarat nu sa ma minta sa'si obtina scopul s'au doar sa ma faca fericita pe mine, cel putin nu cred ca preferi sa te minta spunanduti ca te iubeste, toate la timpul lor.
Poate asteapta un timp sa se convinga de dragostea ta pentru el, sau chiar de dragostea lui pentru tine. Nu spune pentru ca poate vrea sa iti arate sentimentele lui! Trebuie sa ai rabdare, daca tot astepti si nu se int nimic inseamna ca chiar nu te iubeste
Pai poate te iubeste mutlt si isi ascunde sentimentele sau chiar nu te mai iubeste si nu vrea sa il bati la cap cred ca aceasta relatie se va termina si nu depune eforturi ca te iubeste inseamna ca este total INDIFERENT fata de tine cred ca ar trebui sa te porti mai rece cu el cum sa purtata si el cu tine si atunci o sa se simt sau o sa reactioneze te rog sa imi spui daca s-a rezolvat ceva intre voi cu drag rvr
Ori te iubeste si nu vrea sa iti arate ori nu prea te iubeste sau poate crede ca e prea repede sa iti zica "te iubesc"
Pai daca spune sa nu tzio iei in cap cand u ii zici ca il iubesti mi se pare destul de logic ca el nu simtye acelasi lucru pentru tine
Va multumesc celor care mi-ati raspuns, deci el spune ca nu e tipul care sa isi arate sentimentele, totusi as avea nevoie sa-l testez putin, dar nu stiu cum