| Ririru a întrebat:

Iubitul meu petrece prea mult timp in fata calculatorului si cu prieteni, nu m-ar deranja daca acest lucru nu ne-ar influeta relatia. Pur si simplu ma ignora, abia mai petrecem timp impreuna, abia ma suna sau ma cauta. De scos in oras, nici nu se pune problema! Cand il sun imi spune "Ma joc, vorbim mai tarziu." sau "Sunt cu baieti". Am incercat sa vorbesc cu el, degeaba. Ce as putea sa fac in acest caz? Suntem impreuna de un an, ambii 19 ani.

20 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Iubitul tau? te inseli.nu mai e de mult iubitul tau.ma mir ca nu l-ai lasat pana acum.

| Iuliiaa a răspuns:

Nu-l baga in seama, o zi, doua.o sa se intoaraca ca un catelus. cand te suna spune.i ca esti cu fetele, sau ca ai ceva mai important de facut. daca nu a mers cu frumosul, cumva trebuie sa mearga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e un tip inteligent. Vrea sa te pregateasca pentru ce-o sa fie cand te mariti cu el, deci ca stii la ce sa te-astepti.Intelegi?
Fotbal,pescuit,poker,baruri,etc-etc…
Toate cu baietii.Numai de astea o sa ai parte.
Sa zici mersi ca nu ti-a adus vreo doi copii mici,frati sau verisori de-ai lui, sa ai grija de ei…
Sau ca nu te-a chemat pe la el p-acasa, si sa plece, sa te lase cu maica-sa o zi intreaga.
Ce sfat sa-ti dau?
De fapt eu sunt de partea lui, asa ca imi pare rau…

| Ririru explică (pentru anonim_4396):

Esti de partea lui ca ce? Sta cu baieti si ca se joaca? Nu, mie imi pare rau pentru tine, asta daca tu crezi ca sunt genul de iubita care nu poate accepta faptul ca iubitul ei petrece timpul cu baieti sau se joaca. Pot sa accept asta, chiar nu-l deranjez niciodata cand face asta, daca jocurile pe PC nu iar lua cam toata ziua, nu as avea nimic de spus. Multumesc totusi pentru raspunsul tau inutil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu a inteles cu frumosul, renunta!
Renunta la a tine relatia ''sus'', renunta la a mai lupta de una singura.
Nu merita! Lasa-l in lumea lui, lasa-l cu prietenii lui si cu ceea ce isi doreste. Clar nu faci parte din planul lui.

Retrage-te si continua sa-ti vezi de viata ta. E foarte greu, atata timp cat ai ''investit sentimente'', dar uneori, trebuie pur si simplu sa ne retragem, pentru a gasi fericirea in alta parte.
Stii cum se spune: ''ce-i al tau e pus deoparte''.
Sper sa iei o decizie pe care sa nu o regreti mai tarziu! Analizeaza bine lucrurile si lasa sentimentele deoparte.
Fii rationala! happy

| Alicezzz a răspuns:

Discuta serios cu el si spune i ca asta nu se numeste relatie, toate se fac cu masura, deja calc ii ocupa timpul, asa cum are timp sa iasa cu baietii la o bere in oras sau afara, asa tr sa isi faca timp si pentru tine sa stati impreuna, sa comunicati si sa va traiti relatia! Eu cred ca este cazul sa iei masuri draga mea, pentru ca altfel iti pierzi timpul langa un om care nu te merita!

| Public22 a răspuns:

Adu in discutie sexul, nu cred ca prefera sa se joace decat sa faceti sex. Cred ca a intervenit monotonia in relatia voastra si cauta altceva sa faca, Si eu am momente cand nu vreau sa ma vad cu iubita mea, prefer sa ma uit la un film sau sa ies cu baietii.

| Ririru explică (pentru Public22):

Nu avem cum sa facem mereu, stam amandoi cu parinti si in perioada asta cam tot timpul este cineva acasa.

| Public22 a răspuns (pentru Ririru):

Pai si ce, va retrageti in camera lui sau a ta. doar sunteti mari.

Suntem mari, dar parintii mei inca au probleme de genul ca nu am voie laughing Anyway iar el nu sta singur in camera. De obicei cand prindeam ocazia o faceam, acum ori e ca nu prea am mai prins, ori ca nu mai are el chef. As vrea sa stiu cum il atrag din nou fara relatii sexuale, asta pana vom putea sa facem. Chiar nu stiu ce se intampla.

Hai sa-ti spun si eu povestea mea, nici eu nu mai pot sa fac ceva cu iubita mea, deoarece dintr-o prostie camera mea nu are caldura, iar eu trebuie sa stau intr-o camera unde poate veni oricine si nu mai putem sa facem nimic, doar la ea, cand sunt parintii ei plecati sau cand mai dorm la ea, dar asta se intampla foarte rar, deci pana vine caldura nu am ce face. Referitor la povestea ta, cred ca ar trebui sa-l lasi putin pe iubitul tau sa alerge si el dupa tine. Nu-l mai baga in seama. Sa vezi ce te cauta el dupa ce vede ca esti mai indiferenta. Sper ca te-am ajutat.

Da, m-a ajutat! Iti multumesc mult, cea mai buna e parerea unui baiat cu capul pe umeri.

Cu placere! Succes, orice alegere ai face.

| JosePpPp a răspuns:

Fa-ti cont pe jocul lui :]]] o optiune, a 2-a ar fi sa-l astepti pentru ca de orice joc ti se ia la un timp, deci ai risca ceva timp. Ori, nu mai da tu nici un semn de viata si daca intr-o saptamana chiar te uita din cauza jocului adio nene. :*

| redy04 a răspuns:

Am citit raspunsurile si m-am lamurit deja si de tine. si de restul. Cat timp petrece mai exact? Prea mult poate fi si 60 minute/zi... din ceea ce scrii tu. E foarte vag. Ce profesie/universitate urmeaza? Are cumva legatura cu calculatoarele? (intreb si eu). Deh... ce fel de "iubita" esti tu daca nu sti sa ii atragi atentia si iti versi amarul pe forumuri? Nu raspunde. e retorica asta. Sper ca te-am ajutat.

| Ririru explică (pentru redy04):

De dimineata pana seara, cam atat timp se joaca el. happy
Este clasa a 12 a la liceu, profilul nu este Mate-Info. Sunt genul ala de iubita care chiar astazi a incercat sa-i atraga atentia, iar el ales jocul. Ba chiar mi-a si spus" Jocul e mai important ca tine, pleaca. " happy Ai dreptate, eu sunt de vina ca imi vars amarul pe forumuri.

| dinhoo a răspuns:

Trebuie sa te faci mai importanta in viata lui. Asta tu stii cel mai bine ce e de facut si ce ii place prietenului sau cum este de fapt. Nu trebuie sa fii geloasa. E doar o faza.

| Crissulina18 a răspuns:

Este o etapa a relatiei, este foarte ciudata relatia deoarece la un moment dat nu sti ce sa crezi:daca prietenii si jocurile sunt mai importante decat relatia voastra si implicit persoana ta? Insa se poate rezolva, incearca sa discuti cu el, spune-i macar intr-o zi sa renunte la jocurile sale si prietenii pentru a putea avea o discutie cat mai serioasa. Uneori se ajunge si la dezamagarii si despartiri din cazuri de genu pentru ca nu va mai exista comunicare, intelegere s.a

| AdelaD a răspuns:

Se pare ca prefera mai mult sa se joace sau sa iese cu prietenii. Parerea mea este ca ar trebui sa discuti cu el, daca vezi ca nu merge desparte-te de el! Il suni si ii zici motivul si vezi cu reactioneaza!

| Naxxramas a răspuns:

Salut,eu iti sugerez sa ii spui ce ai pe suflet iar daca tot nu se lamureste nimic sa ii dai papucii.