| AndreeaRoxanaBZ a întrebat:

Iubitul meu pleaca cateva zile la mare, cu scoala. Unde vor fi foarte multe fete, multe, multe, multe. Unde va bea MULT, etc. O sa-mi fie in primul rand dor de el. Darrr, mi-e teama, daca ma inseala? Daca gaseste alta? Stiu ca de ce mi-e frica nu scap, dar totusi cum trec peste frica asta? Sunt cu el de un an si cinci luni, i-am spus si lui ca mi-e frica si mi-a spus ca iar sunt geloasa si incep cu fricile mele, daca vroia pe alta putea sa ma insele aici, nu sa se duca la mare. sad. Ce sa fac?

2 răspunsuri:
| Honeybunny a răspuns:

Pai,daca asa ti'a zis avand in vedere faptul ca aveti o relatie deja de mult, trebuie sa il crezi.il mai verifici tu la telefon ca mai mult nu poti sa faci in leg cu asta. gandeste'te ca daca va intelegeti ft bine nu are cum sa te minta sau sa iti ascunda asa ceva si s'ar simti prea vinovat sa nu iti spunahappy

| LittleDrop a răspuns:

Daca el ti-a spus ca iti va fi fidel, ar trebui sas il crezi. Intr`o relatie de un an si cinci luni aveti "inversitite" multe sentimente. Increderea e pe primul plan. Pentru a putea sta linistita il poti suna, trimite mesaje si sa ii spui ca iti e dor de el, ca abia astepti sa revina etc. In acest mod, cele cateva zile vor trece mai usor. decat daca nu ati vorbi deloc.
happy