Nu exista un cap in familie, ori traiti amandoi in armonie, pace, iubire si luati amandoi aceleasi decizii ori nu!
Poate a intervenit o monotonie intre voi, sau e de la vreme, al meu cand vede vreme urata afara devine cel mai lenes om posibil.
E si de la vreme, faptul ca "e frig si unde sa iesim", asa zise-mi recent. I-am spus sa caute o solutie unde sa ne petrecem timpul, a zis ca nu are idei, poate le am eu. In final nimic n-am mai decis
Clar este si de la vreme, vremea asta practic cere si bani. Nici mie si nici prietenului meu nu ne prea face placere sa iesim pe vremea asta, cateodata ca n-avem bani, altadata ca nu avem chef.Iar inainte, ne vedeam zilnic.
Puteti sa va duceti la o cafenea, un film, concert, plimbare in mall sau la unul dintre voi acasa, noi cam asta facem, ca altceva n-avem ce...
De ce nu ma cheama la el? Probabil ii rusine de mine in fata apropiatilor sai.
Cel mai bine te poate lamuri el, noi doar ne dam cu parerea la ceva ce tu ai spus. Comunicarea este foarte importanta, deci comunica cu el! Pune-i toate intrebarile pe care le ai, dar ai grija sa o faci intr-un mod placut, sau de ce nu ii faci tu o surpriza si te duci la el dimineata cu o cafea, ceva dulce? (Eu ii mai fac surprize dinacestea prietenului meu si e foarte incantat. )
Nu cred in asa ceva. De ce ai avea iubit/a de care iti este rusine? Mai degraba este el rusinos fata de apropiati, probabil se comenteaza dupa si nimanui nu ii place asa ceva.
Multumesc din suflet, am discutat tot, si mi-a raspuns la toate intrebarile. Merci la toti pentru sfaturi utile
As crede ca problema este cu el. Sau poate a venit cu multe propuneri pe care tu le-ai refuzat?
Nu as da vina pe vreme, frunzele uscate fosnite la patru picioare si fulgii de zapada in genele fetei au farmecul lor. Totul este sa vrei.
Incearca sa vorbesti cu el, spune-i ca tu consideri ca aveti o problema (dar spune-i ce simti tu, nu il critica pe el) si incearca sa afli care este motivul.
Inseaman ca nu mai da imortanta relatiei voastre daca te lasa sa decizi tu tot. la un moment dat vei lua o decizie si lui nu ii va place si de acolo incepe cearta, poate despartire
Belingot întreabă: