| Silenceforme a întrebat:

Iubitul meu vorbeste cu alte femei pe internet si messenger si le spune ca e singur sad Nu vi se pare ca asta e o mare lipsa de respect fata de mine? Mie da sad

24 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Bine faci ca te descarci putintel aici,dar asta nu ajunge,trebuie sa faci ceva,sa iei o hotarare!
Nu este corect fata de tine,lui ceva ii lipseste,ceva care tu nu i-l poti da,ceva care nu-i mai ajunge doar de la tine, poate comunicarea, poate misterul, poate siguranta in farmecul lui de barbat, poate toate la un loc.
Nu te mai umili singura, iubeste-te pe tine si sau fa-l numai al tau sau pleaca.
Nu-ti mai manca sufletul de pomana!

| Silenceforme explică (pentru greece12):

Care comunicare cand el tace sau imi da raspunsuri scurte? Ma minte ca e ocupat si vorbeste cu altele, ne vedem rar cand are chef ca sa vorbim sad El nici nu ma cunoaste cu adevarat pentru ca nu vrea sa comunice, prefera doar foarte putin, nu intra in detalii, nu ma intreaba mare lucru. Cum sa-l fac sa fie al meu cand prefera sa discute cu altele si pe mine ma da la o parte? I-am zis ca ma deranjeaza ce face si tot continua, imi zice ca eu nu-mi doresc o relatie cu tot ce implica ea, dar el fuge. Si stiu ca nu se intalneste cu altele dar ma deranjeaza ca le prefera si pentru discutii si in primul rand ca minte. O colega de servici s-a nimerit sa vorbeasca cu el si i-a zis ca e singur de aproape un an, ca isi cauta o iubita si noi suntem impreuna daca se poate zice asa de jumatate de an sad

| greece12 a răspuns (pentru Silenceforme):

In cazul asta, de ce continui sa te chinui?
Pune punct, o jumatate de an se transforma foarte usor intr-un an si un an in doi si uite-asa te trezesti ca te intrebi cand ti-au trecut anii si tu n-ai inteles nimic din viata asta!

| mona a răspuns:

Prietenului tau ii cam place sa zboare din floare in floare, ceea ce face el ca spune ca e singur, e o mare lipsa de respect fata de tine, spune-i ca te deranjeaza...

| neutrino a răspuns:

Iubitul tau spune adevarul si tu nu doresti sa-l crezi. Tu pentru el nu-i esti iubita, esti ceva ocazional.

| Silenceforme explică (pentru neutrino):

Si cum nu se intalneste cu ele cum ti se pare? El doar vorbeste, nu se intalneste cu ele si asta stiu foarte sigur. Chiar eu nu doresc sa-l cred? Mie imi spune ca sunt iubita lui si acolo doar vorbeste.

| Vix999 a răspuns (pentru neutrino):

Fix asta voiam si eu sa spun ....ca el nu cred ca stie ca e iubitul tau happy

| Trolli a răspuns (pentru Silenceforme):

Si-a dat seama ca tu il placi mult si se joaca cu sentimentele tale. Se vede clar ca nu te respecta. Daca fetele cu care vorbeste pe net sunt doar amice, atunci nu imi dau seama de ce nu recunoaste ca are o iubita.
Daca eu as vorbi cu un baiat (pura amicitie) si ar avea iubita, nu m-ar deranja cu absolut nimic.
Deci, prietenul tau " vrajeste"fete pe mess.

| Zenithf a răspuns (pentru Vix999):

M-am uitat inainte peste raspunsuri, si astia doi (neutrino si Vix999) au dreptate. Ce esti tu pentru el? iubita, femeie sau (sa ma ierti ca ti-o zic pe asta) saltea? Lipsa de respect este putin spus, lipsa de respect probabil pentru alea pe care le minte, ca fata de tine arata o desconsiderare totala. Imi pare rau fato. sad

| Silenceforme explică (pentru Zenithf):

Nu sunt nici saltea ca ne vedem rar si nici atunci nu facem sex.Nu face nici cu altele pentru ca nu se intalneste cu ele. E un dependent de internet si messenger si discutii cu femei, mereu cauta dar cred ca nici el nu stie ce cauta.

| neutrino a răspuns (pentru Silenceforme):

Esti putin credula.

| Silenceforme explică (pentru neutrino):

Nu sunt stiu foarte sigur ca nu se intalneste cu nimeni.

| Zenithf a răspuns (pentru Silenceforme):

Ah, pai atunci e clar, nu sunteti decat doi straini care din intamplare sunt in aceeasi incapare. Si vad ca de fapt el are o iubita, calculatorul, si iti pierzi vremea degeaba crezand ca iti va da tie mai multa atentie.
Hmm, iti propun un test: fa-ti o bocceluta pe 2-3 zile si du-te undeva, pe neobservate, si vino inapoi tot pe neobservate. Vezi daca zice ceva, ca nu te-a vazut zilele astea, sau nu?

| e1xtz a răspuns:

Pai cam este. spune-ne si noua ce o sa faci?

| SefaTa97 a răspuns:

Inseamna ca nu te iiubeste. De ce iti mai pierzi timpul cu elbig grin?

| xClementine a răspuns:

Mie mi se pare ca tu n-ai respect pentru tine. E absolut clar ca nu insemni nimic pentru el si ca doar tu il consideri iubit, din moment ce nu te recunoaste ca fiind partenera lui, decat atunci cand sunteti fata in fata, probabil... Ce mai astepti? Nici sa vorbeasca cu alte femei nu mi se pare normal, mai ales sa sustina sus si tare ca e singur. Da-i papucii elegant pana n-o face el.

| raresbarbier a răspuns:

Ba da mai bine-l parasesti. Mie nu mi se pare normal sa vorbeasca cu alte femei si mai ales sa zica ca e singur.

| WildDream a răspuns:

El cum ar reactiona daca tu ai sta de vorba cu alti baieti si le-ai spune ca esti singura?
Cred ca esti iubita lui dar doar pana gaseste ceva mai bun.

| Jackul336 a răspuns:

E evident! Insa tu trebuie sa te respecti pe tine daca altii nu! daca nici tu nu te respecti e grav@ personal nu as vrea sa fac tara cu o fata care se lasa batjocorita de partener

adica pur si simplu mi se face rau cand vad ca tipa se lasa batjocorita de un nesimtit cand sunt atatia baieti de treaba

| eaglewatch01 a răspuns:

E primul pas spre inselare, a ta.Ce ai sa zici cind isi v-a gasi una sa o placa si se va intilni cu ea, iar tie iti va spune ca are treaba eu stiu pe unde.

| Eusebiu_Victor_1987 a răspuns:

Scurt si la obiect(nu te supara pe mine) : esti "cateaua" lui!

| Dienushu a răspuns:

Inseamna ca nu te mai iubeste straight face

| BeiiBiie a răspuns:

Mi se pare. Daca il iubesti mult atunci vorbeste cu el sa inceteze.
Mult noroc :*

| Norris a răspuns:

Un fustangiu, ce mai?!
Mai bine vorbesti cu el, spune-i ca ai aflat.