| Isabella0098 a întrebat:

Iubitul meu vrea sa avem contact sexual neprotejat, i-am zis ca nu e o idee buna dar nu înțelege, el nu vrea prezervativ.Cum să îl conving ca nu e ok? Voi ce credeți ca trebuie sa fac?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ori protejat ori deloc. După ceva timp deloc ii trece

| Madaxo97 a răspuns:

Recomand să schimbi iubitul, că nu îi pasă deloc de tine și de siguranța/sănătatea ta, se gândește doar la satisfacția organului său din pantaloni și la tine zero. Pun pariu ca în caz de o sarcină nu și-ar asuma răspunderea, dar sex neprotejat vrea, fugi de asemenea bărbat.

| Rux04 a răspuns:

Explică-i că bolile cu transmitere sexuală sunt asimptomatice! Și dacă nici așa nu vrea cu prezervativ, să rămână la masturbare. Părerea mea.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu vrea cu prezervativ, nu primeste sex deloc si atunci sa-l vezi ce va face.
Cum sa cedezi cand vezi ca lui nu-i pasa deloc de tine si de protectie, vrand doar sa-si satisfaca madularul din pantaloni?
Este farte simplu: totul depinde de tine!
daca tu nu accepti fara prezervativ, el nu va avea de ales si va purta prezervativ.
Ce ma suprinde pe mine este ca aici NU este pic de dragoste, ca omul care te iubeste cu adevarat nu-ti vrea raul si nu ar risca pentru nimic in lume sa te lase gravdia, el fiind cel care ar purta de buan voie prezervativul.
Sfatul meu este sa-ti schimbi iubitul, ca asta nu are sentimente pentru tine, doar nevoied e pasarica ta, asa cum vrea el si nu merita sa tii un asemenea om langa tine, care nu-i pasa de sanatatea si protectia ta, doar ca sa-i satisfaci lui organul.

| mindchild a răspuns:

M-am uitat peste întrebările tale și sunt aproape sigur ca vrea să te lase gravidă ca să te lași de facultate.
Fugi cat vezi cu ochii sau măcar ia anticoncepționale
Dar mai bine gândește-te de ce vrea să te lași de facultate și lasă-l