| catalinaloredana a întrebat:

Iubitul meu vrea sa facem mereu dragoste... uneori chiar si de cateva ori pe zi (3-4 ori :-s) e normal? el imi zice ca atunci cand e langa mine nu se poate abtine. suntem impreuna de aproape 1 an jumate. funda

21 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E disperat saracul. Baga-l la apa rece.

| Crisu a răspuns:

Nu mi se pare ceva in regula. Inteleg ca esti iubita lui, ca tine la tine, ca nu se poate abtine, dar nici de 3-4 ori pe zi. Ar trebui sa deschizi aceasta discutie si sa-i explici ca nu ti se pare ceva normal sa o faceti asa de des. Pana la urma nu esti nici tu si nici el masina de facut sex.

| gigiro a răspuns:

Nu e normal,dar apetitul lui sexual,apare sie alimentat si de tine si de lipsa de alte activitati. Daca facem sex toata ziua, cine mai munceste pentru noi? Stiut fiind faptul, ca sexul oboseste organismul.Intreaba-l daca el are cu adevarat orgasm, poate e "priapric"-de la priaprism...

| IloveME a răspuns:

Ar trebui sa fi fericita ca il atragi atat d mult,nu in toate relatziile s intampla asta!
normal este,da depinde si d organizmul tau,poate nu vrei s-o faci atat! vb cu el, sp ca te simti incomoda, daca si tie iti place atunci esti norocoasa!

| katy a răspuns:

Da e normal pentru ca te iubeste,asa li se intampla barbatilor si ti-as sugera sa nu il refuzi,nu e obsedat cum zic altii dar asa se intampla,e un lucru placut mai ales cand ai o relatie serioasa,de lunga durata si va iubiti. daca nu ar fi partidele astea v-ati raci usor unul de altul asa ca, fa-i pe plac, simtiti-va bine!

| cristi202 a răspuns:

Stiu un cuplu de tineri casatoriti care o faceau de trei ori pe noapte, seara la culcare, se mai trezeau o data noaptea dupa care imediat adormeau la loc, si dimineata inainte de sculare. Si nu era nimic anormal, nimic deosebit, se bucurau unul de celalalt, si relatia lor merge inainte. Daca tu consideri ca e normal, e perfect normal. In viata de cuplu nu trebuie sa se bage nimeni. Voi decideti cit de des o faceti. Daca puteti doar o data in saptamana, cum sunt unele cupluri, e OK, dar la fel de OK e si daca o faceti de trei ori pe zi. Suntem fiinte umane, sunteti diferiti cu totii, fiecare din noi isi are capacitatile lui (unii rezista fara sex si luni de zile, altii nu pot vedea viata fara el) asa ca avem dreptul ne a ne stabili un ritm al nostru.

| NoChanceForUs a răspuns:

Poți pune piciorul în prag și să-ți tragi pantalonii pe tine, știi? Nu ești o sclavă sexuală.

| dulcykaLy a răspuns:

E normal... pentru ca depinde de fiecare pers. si eu sunt in aceeasi situatie cu tine. daca nu iti convine mai zi stop. happy

| Borgir a răspuns:

Inseamna il atragi asta ar trebui sa fi multumita cu faptul asta. Poti sa faci dragoste si de 7 ori pe zi daa asta simti nu vad care este problema.Important este sa se tina cont si de partener care poate vrea in cazul tau de 2 ori(este un exemplu put ipotetic). Multe relatii se strica de la pat.
Bafta

| georgesur a răspuns:

-Voi, barbatii, sunteti foarte brutali! Voi vreti numai sex! Noi, fetele, dorim atentie...

- Atentie! Acuşi o sa facem sex!

| Optimus7 a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai u. E normal ca unui baiat sa ii fina pofta dar in fiecare zi si chiar de 3 4 ori pe zi inseamna ca e obsedat sexual. Fa cu e o data pe saptamana sau pe luna daca esti incepatoare.

| sim0nik89 a răspuns:

3-4 ori pe zi? El nu te scoate la un suc, o prajitura ceva? sau le luati in camera si le savurati in pauza dintre partide?happy In asta consta relatia voastra SEX in nici un caz DRAGOSTE cum ai scris tu mai sus. Ai grija, cand nu o sa ii mai dai tu, o sa caute in alta parte si atunci o sa iti dai seama ca nu este atras de tine. este doar OBSEDAT happy bafta.

| nikol1 a răspuns:

Waw dar ninfoman mai este iubitul tau. acum depinde si de tine, daca si tu vrei si te simti bine, nu trebuie s-o faci doar pentru ca nu se poate abtine el. orice persoana se poate abtine

| Crissttina a răspuns:

Daca si tu te simti bine este normal, insa in cazul in care nu te simti bine trebuie sa vorbesti cu el sa ii spui si ceea ce vrei tu si ceea ce gandesti si daca te iubeste va intelege! succes!

| llucixxl a răspuns:

Presupun ca esti prima lui prietena si d-aia face asa big grin

| asdasdsada a răspuns:

Dupa parerea mea mi se pare ca este cam obsedat daca as fi in locul tau as mai stopa

| asdasdsada a răspuns:

Inseamna ca este excitat si foarte obsedat as zice sa pui picioru in prag si sa faceti mai putin

| SensInvers a răspuns:

Locuiti impreuna? daca da, e ok. Fiecare cat il duce, daca nu. e normal ca atunci cand te vede sa nu se mai sature de tine happy

| gimbau a răspuns:

Vorbeste deschis cu el,daca nu iti place spune-i, dar nu il ameninta ca se sperie si cauta la alta, succes(funda?)

| Ivanciuc_Mircea_1967 a răspuns:

Razvan4369 are dreptate pune piciorul in prag! dar depinde daca tu vrei asta!

| XxGaMeRUlTaUXx a răspuns:

No e bine fata asta nu e sanatos inseamna ca este obsedat nu e bine fi si tu mai impunatoare daca face mereu ce iti zice inseamna ca iti place fara suparare da asta e adevarul inteleg sex poate face ori ce om de 1 pe zi.Lol dar de 3-4 ori pe zi nu e normal dar poate o fi sadomanos? :-).Si cred ca daca este asa de obsedat fa ceva in caz ca o sa ramai si insarcinata dracu consulta si tu pe cineva mai apropiat daca e bine.Din partea mea nu e bine dar daca nu iti convine raspunsul meu asta este scumpa calculeazate gandeste-te daca e bine si fi mai impunatoare happy happy Funda?