| Mititica12 a întrebat:

Iubitul meu vrea sa facem sex fara prezervativsad
Cum sa ii explic ca e mai bine cu?
Imi spune ca el a avut multe relatii si nu are nevoie.

8 răspunsuri:
| SharpEagle a răspuns:

N-am inteles ce gandeste el prin faptul ca a avut multe relatii si n-are nevoie...Adica, zice ca a incercat cu mai multe si ele n-au ramas? Bun, bun, dar a avut el vreun merit la asta? Daca zice ca da, intreaba-l cum anume? Si-a controlat ejacularea si a finalizat mereu afara?

Spune-i ca daca se intampla sa ramai insarcinata, nu este el cel care are de tras si suferit, ci tu. Ca presupun ca sunteti prea tineri ca sa vreti sa-l pastrati. Un avort reprezinta pentru majoritatea fetelor o adevarata trauma, care te urmareste ani de zile. La fel, un copil facut constransa de voia intamplarii, inainte de vreme, poate modifica ireversibil vietile tinerilor. Toate la timpul lor...
Daca nu pricepe, atunci spune-i ca ai un ciclu neregulat si ca nu poti stii cu certitudine cand este perioada fertila, deci, ai putea ramane in aproape toate zilele.
Intre noi fie vorba, daca ai ciclu regulat, exista cateva zile pe luna ca esti in zona teoretic safe, insa trebuie sa fii sigura ca e vorba de un ciclu regulat. Macar ca-s ultimele 7-10 zile pana la menstruatie si tot e ceva.
Dar tot protectia e aia cea mai indicata, sunt acum prezervative foarte subtiri, n-ar trebui sa fie chiar incomodat. Mai ales ca protejeaza si la nivel psihologic, unde aici e, de fapt, picatura aia chinezeasca.

| Violleta2022 a răspuns:

Este foarte simplu: ii spui ca nu faci sex fara prezrevativ si iti mentii decizia.
Tocmai pentru ca el a mai avut relatii sexuale fara prezervativ este bine sa nu ai sex cu el fara prezrevativ, fiindca poti lua toate bolile pe care el le-a luat de la late femei. ma refer la bolile care nu se vad dar care sunt posibil mortale, sau cauzatoare de cancere: HPV, Hepatica B si C, HIV (SIDA) samd.
Retine!
fata este cea care pune conditia si daca nu-i convine, nu are decat sa imparstie bolile la altele, asa cum a facut si pana acum. Iditoi din asta-i se gasesc pe toate drumurile, dovedind ca nu le pasa de tien nici cat o ceapa degerata, voind doar sa-si satsifaca cucul din pantaloni si atat.
Barbatul care te iubeste si te respecta nu te va pune niciodata in situatii de acest gen si iti av respecat dorinta cu orice pret.

| Roco24cm a răspuns:

Spune că și tu ai avut și că ești în tratament cu antibiotice.happy

| Emilian65 a răspuns:

Daca tii la sanatatea ta si la faptul ca nu vrei sa ramai gravida cu el, nu accepta ce vrea el. Eu, in locol tau, nu as accepta sa fac sex cu el avand in vedere ca a mai avut relatii cu alte fete.

| mihai69 a răspuns:

Spune-i că e ok, dar înainte de asta, să-i spui că ai HIV. Și urme de sifilis.
winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii mai bine faraaa se simte ciudat cu prezervativ mai bine ia tu anticonceptionale

| Hypefox a răspuns:

Ii spui simplu ca tu vrei sa faci sex fara niciun stres si ca vrei placere, nu sa fi reținută ca in timpul actului iti e frica sa nu cumva sa ramai gravida, caci devine o situație in care tu te simți folosita caci tu nu poti profita de placere si pe acesta il doare la bascheți ca el o baga, o scoate, termina si se simte bine, no stress.
Metoda retragerii putea sa o folosească cu altele, cazul tau, daca nu vrei, ii spui si atat. Nu ii convine, nu mai faceți sex. E simplu. Daca iti baga gogoașa ca ii moare pl, sau e prea mic prezervativu sau nu se simte cum trebuie, jeeeet. Sunt prezervative special facute pe categorii diferite sa poti sa simți ca faci sex de parca nu ai prezervativ, gen un latex mai fin, sau mărimi diferite, oricum, multe genuri de prezervative care va fac sa va simțiți bine amândoi.
Plus ca ii poti spune si de boli, ca nu stii din ce pasăre in pasăre a umblat si aia e. rolling on the floor

| ania a răspuns:

Ai fi mai fericita daca nu ai face sex deloc fara casatorie.Pe fiul nostru de 4 ani l-am conceput desi am folosit prezervativ. Duoa casatorie o sarcina nepkanificata nu e o asa de mare catastrofa.