| pashap a întrebat:

Iubitul meu vrea sa tot intrebe de voi daca e bine sa ma linga si el...cum credezi e o decizie buna?

Răspuns Câştigător
| Georgiana2905 a răspuns:

Mare greseala ai facut postand aceasta intrebare pe acest site. de ce trebuie sa primesti confirmarea de la noi pentru acest lucru? Ce ii vei spune iubitului : cei de pe TPU au zis ca ar fi bine sa incercam! Nu merge. Daca tu simti ca acest lucru ti-ar provoca placere urmeaza-ti instictul, daca nu, indiferent de dorinta lui nu o fa.

18 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Da eu nu inteleg o treaba in toata linsatura asta. (sunt moldovean, ''undarstud me'')
Tu-ai pus intrebarea si tot tu iti raspunzi?
''dorina explică:
Cred ca te iubeste si e capabil pentru tot pentru tine.''
rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| foxi a răspuns:

Sa te duca la psihiatru!

| Narfundo a răspuns:

Adevarul este ca nu ai nici un iubit tongue asa-i?happy

| User a răspuns:

La cat de... bomba esti cred ca nici cainii nu te-ar linge...

Boom booom booom boooooom

| BlueHusky a răspuns:

Sa isi faca cont si sa ne intrebe...

Răspuns utilizator avertizat
| noktambul a răspuns:

Tu esti cea mai in masura sa-i raspunzi. Daca altii te-au "lins" si ti-a facut placere, ar fi bine sa-l lasi si pe el.

| MidnightLady a răspuns:

In parte, sunt de acord cu Kronstadt (pentru prima data-n viata). Dar, sfatul meu suna cam asa: muscati-va si lingeti-va cu o singura cratima!

Kron, amice, da' de ce nu si fa-ceti? Daca tot te-ai apucat sa maschezi gramatica inventata de tine, adica "musca-ti-va" si "linge-ti-va", fa-o ca la carte, inteligentu-le(!).

Kronstadt, nici nu ma asteptam la o altfel de interventie din partea ta. Invectivele sunt singurele argumente de care dispui atunci cand vrei sa-ti impui punctul de vedere.
Vrei sa afli cine ti-o suge? E simplu, toti cei care nu-s de acord cu tine si au nesimtirea s-o mai si spuna (asta dupa logica ta, bineinteles). Problema voastra, a catorva mici agramati, dar mari filozofi de pe site, este ipocrizia. Sa nu crezi ca incerc s-o combat, eu doar ma amuz copios pe seama ei. Stiu, sunt cam nesimtita...
Ca sa pot respira, n-am nevoie de atentia nimanui, cu atat mai putin de a ta. Dar crede-ma ca mi se taie respiratia (a se citi rad in hohote) cand iti citesc cate-o postare. Cat despre invitatie, postarea ta, cu ortografia-i minunata (in cazu' de fata, ca mai ai si altele imbracate intr-o logica naucitoare), e o invitatie pe care cu greu as putea-o refuza. Nici macar vibratorul ala incarcat nu m-ar putea retine sa nu vin la "petrecere".

| cartridge a răspuns:

E bine pentru cine? pentru tine? pentru el? sa te linga? sa te sarute? sa te bata? happy Problema se pune altfel. NU e o chestiune de bine sau de rau. E o dorinta. pe care ar trebui sa si-o manifeste, si el, si tu. E important sa faceti chestii care va plac la amandoi, si atunci e de binewinking

| ՀԷՑ a răspuns:

Dc sa nu fie?tongue... nu pateste nimiclaughing
Atata timp cat si tu vrei e okywinking

funda?hee hee

| andrey910 a răspuns:

De ce nu?

| pashap explică:

Cred ca te iubeste si e capabil pentru tot pentru tine.

| licurici_3019 a răspuns:

Sincer! big grin

Cred ca ai probleme grave fetitzo! Dar din cate vad fantezia nu-ti lipseshte rolling on the floor

Daca n-ai c face mai bine citesti o carte ceva, poate asa o sa-ti intre ceva in capu ala blond!winking
Adevarul e ca nici nu ai pe nimeni, esti singura! Ku povestea asta banala [ chatterbox ] vrei sa atragi atentzia asupra ta, doar ca ai cam exagerat putin tongue

scuza-ma dar eu una nu cred ca un baiat ti-ar cere asa ceva, iar daca da, inseamna ca e chiar un pork! happy

| elaiubv a răspuns:

Fata cea mai in masura sa raspunzi la o ``asemenea``intrebare esti chiar tu e viata ta si el face ooo super mare greseala ca nu vorbeste cu tine noi trebuie sa-i dam cumva ``permisiunea``sau ca ca eu nu m-am prins vorbeste cu el liber si sincer daca il iub

Întrebări similare