| fluturealbastru a întrebat:

Iubitul prietenei mele, da, iarasi aceiasi discutie. Partea urata e ca tin la prietena aia mai mult decat la oricine, as da totul pentru ea, asa a fost din totdeauna dar, m-am dat la iubitul ei si m-am culcat cu el, ma simt aiurea rau fata de ea.ma simt o panarama, oare asta sunt?!

Răspuns Câştigător
| maya_8507 a răspuns:

Daca ti asa mult dc te ai culcat cu iubitul ei :-s mai bine sa nu ii zici niciodata ce s-a intamplatbig grin si sa ii dovedesti cumva ca prietenul ei e un nesimtit si nu o iubeste. panarama este cea care se culca cu "n" barbati asa ca nu te mai fi dura cu tine. dar tu nu ai specificat de ce ai facut gestul asta il iubesti pe prt ei?

11 răspunsuri:
| dincolodevise a răspuns:

Nu trebuie sa zici asta. oricine greseste.eu zic sa vb cu prietena ta sa-i zici ca nici tu nu stii cum a putut sa se intample asta si ca a fost o greseala... cere-i iertare.e greu oricum sa te ierte, dar poate pentru prietenia dintre voi o sa te ierte.

| mdany a răspuns:

Te-ai mai si culcat cu el? Aoleu pai intr-un cuvant...DA esti. Cum Dumnezeu sa te iei cu unu in pat din dragoste cica? Voi fetel asa faceti cu fiecare baiat in parte?

| justDaisy a răspuns:

Daca ti cu adedvarat la ea ar fi trebuit sa te gandesti inainte de a comite aceste fapte

| Jigsaw a răspuns:

Ca sa-ti raspund la intrebare, da, esti o panarama.Succes.

| Ellenna a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu prietena ta si sa ii spui adevarul. Daca o sa afle din alta parte se va simti mult mai ranita. Ii spui ca a fost o greseala si iti pare extrem de rau. Chiar daca risti sa iti pierzi prietena ( ea se va simti de doua ori tradata din parte a 2 persoane la care tine : tu si iubitul ei ) poate cu timpul isi va da seama ca, chiar daca ai calcat stramb, ai avut curajul sa ii spui tu, inainte sa ii spuna si altcineva. Panarama nu esti, dar nici de incredere nu prea esti. Ia gandeste-te, cum te-ai simti in locul prietenei tale? daca ea s-ar da la iubitul tau si ai afla ca s-a culcat cu el? tongue

| fluturealbastru explică:

Pentru @Ellenna; nu as simtii nimic daca s-ar culca cu iubitul meu pentru ca nu-l iubesc nici pe iubitul meu nici pe iubitul ei laughing) m-am simtit atrasa de el si nu regret nimic, decat ca imi e greu sa vorbesc cu prietena mea de iubitul ei.happy evit mereu subiectul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, esti o panarama pentru ca, daca ea afla relatia se distruge. Nu cred ca ar accepta prietena ta o asemenea fapta daca e fata desteapta, stie ca el va putea repeta.

@Jelli a fost doar sex, nu ne-am casatorit sau ceva-n gen

@jelli : a fost doar sex.

@alex; sugi p.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@fluturealbastru,
cred ca nu mi-ai inteles raspunsul. Da, am inteles ca a fost doar sex. Dar eu ma refeream ca le poti distruge relatia daca afla amica ta, ireversibil. Prietena ta il va parasi cel mai probabil, căci daca e fata desteapta va sti ca el va mai putea repeta asta (cu tine, sau oricine altcineva) si ca nu mai are incredere in el.