Stai ca poate nu am citit bine. I-a bagat degetul in vagin, PRIN pantaloni? Cum e posibil asa? Adica, cu tot cu pantalon a bagat degetul in vaginul ei? Daca nu spuneai ca i-a introdus degetul in vagin, ma gandeam ca e vorba de o masturbare clitoridiana. Asta ar putea explica si durerea exterioara (a clitorisului). Oricum, nu prea inteleg treaba cu bagatul degetului prin pantalon (doar daca a avut o gaura in pantaloni si nu purta chiloti, dar nu cred ca a avut orgasm de la 'fingering'-ul asta, avand in vedere ca era virgina).
Probabil a dezvirginat-o, oricum sa se duca la ginecolog fiindca nu e normal sa aiba dureri. Cel mai probabil pur si simplu s-a rupt himenul, dar pentru a exclude altceva, e bine s-o vada un medic ginecolog.
Daca a si avut ceva pete de sange poate ca a deflorat-o... Nu stiu, oricum poate raspunde si un medic.
Din cauza k aman2 sunt niste pusti lipsiti de experienta sa stea linistita k nu are absolut nimic
Imi dau palme, incotinuu... ce fel de intrebare e asta? Cred ca baiatul e cam indraznet... nu cred ca te priveste pe tine, viata [rietenei tale. totusi, e prb ei. sau era
Au scris unii aici ca a dezvirginat-o...nu e adevarat cu degetul nu se dezvirgineaza...doar daca introduce penisul nu si altceva....in legatura cu durerea nu stiu ce sa zic daca ii trece intr-o zi doua poate sta linistita dar daca durerea persista ar trebuia sa mearga la un gineolog doar ca sa nu stea alarmata si ingrijorata degeaba
Mutubal întreabă: