| baby1 a întrebat:

IUBITUL PRIETENEI MELE SE DA LA MINE. CE SA FAC?
1.sa-i spun prietenei mele
2.sa-i fac jocul iubitului ei
3.sa nu-i acord atentie
4.sa ma intilnesc cu el si sa-i explic ca numi pot trada prietena

Răspuns Câştigător
| Reliana a răspuns:

Nu este nevoie sa te intalnesti cu el pentru a-l lamuri, altfel poate intelege gresit lucrurile ori risti sa afle prietena ta si sa nu iasa cum ti-ai fi dorit.Gasesti o cale sa-i spui sa inceteze, nu e cazul sa-ti avertizezi prietena, in astfel de cazuri tot pe tine te-ar gasi vinovata si ai sa ramai doar cu sinceritatea.

12 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii spui prietenei tale. Dar trebuie sa stii cum sa o faci. E o situatie delicata si o poti pierde. Trebuie sa ii demonstrezi ca ce spui e adevarat.

| madalicious a răspuns:

3. Nu`i acorda atentie. Daca ii acorzi atentie el va crede ca il placi. Evita-l, si intalneste-te cu prietena ta acolo unde nu e si el ceva vreme. Sau macar pana simti ca i-a trecut obraznicia, si nu se va mai da la tine.
Sau filmeaza-l cand se da la tine si opune-i rezistenta apoi arata-i filmarea prietenei tale, se va supara la inceput pe el, ii va da papucii dar u vei iesi drept prietena cea buna, si in plus vei si scapa de el.

| nicol20 a răspuns:

Parerea mea este sa folosesti prima varianta dar sa ii areti si dovezi deoarece asa exista riscul ca prietena ta sa creada ca minti si totul se va narui inpotriva tA.Bafta

| andreii2 a răspuns:

3.sa nu-i acord atentie
Incearca sa-i spui ca nu vrei sa-ti superi prietena.Baieti mai sunt dar prietenii adevarati nu se gasesc pe toate drumurilewinking

| doc a răspuns:

Nui acorda atentie dar fal si pe el sa inteleaga asta, ca daca va continua sa se dea la tine la un moment dat va comite o greseala si te-ar putea costa prietenia ei.

| Mi$tiK a răspuns:

Parerea mea e sa vorbesti cu prietena ta. dar sa nu ii zici. pur si simplu. vezi ca iubitul tau se da la mine... ii zici ca asa ti s-a parut si de stii ca nu ti s-a parut. si eu am fost in situatia asta. si prietena mea o zis ca imi multumeste ca i-am zis. ca a aflat ce iubit are.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai a facut exact ce asteptai. fa ce trebuie, ca si ea ti-l lua imediat daca era in locul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, sunt dany din timisoara, parerea mea ar fi nr 4

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In situatia asta sunt si eu acum crying nu stiu ce sa fac... cred ca cel mai sigur am sa-i spun prietenei mele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa te intalnesti cu el si cam atat laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

4

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tradeaza-ti prietena