Stai linistit, nu toate vor sa o ai de jumate de metru,
cat timp e peste 10 cm e bine
Dimensiunea medie a penisului in cazul barbatilor adulti de rasa caucaziana (alba) este cuprinsa in intervalul de 14-16 cm. Dimensiunea medie a penisului barbatilor adulti romani este de doar 12, 73 cm, adica mai mic decat al tau si cu toate astea cu totii se declara "zmei" in pat. Un citat dintr-un studiu releva faptul ca : "Întrebarea arzatoare „care este dimensiunea normala a unui penis?" are acum un raspuns stiintific: 13.12 cm lungime in erectie si o circumferinta de 11. 66cm, masurata la baza penisului, potrivit unei analize a mai mult de 15.000 de penisuri din întreaga lume. Studiul este publicat in BJU International Journal of Urology."http://medlive.hotnews.ro/......ului.html. sau :http://www.buzznews.ro/......ri-studiu/ Daca vei citi si studia tabelul sper ca vei intelege tot ce as fi spus in continuare. Este OK asa cum il ai.
E normal ca penisul meu sa aiba 24 de cm?
N-am inteles daca in raspunsul dat de mine apare scris undeva o dimensiune ca cea la care te referi? Doar tu esti in stare sa tragi astfel de concluzii eronate.
Si pentru a nu ramane surprins sau mirat tin sa te anunt ca penisuri cu asemenea dimensiune nu sunt chiar niste raritati.Ar trebui sa cauti si vei constata ca au intrat in istorie Terente si Rasputin care au penisurile conservate si expuse in muzee : primul la Louvre in Paris, al doilea la un muzeu din Moscova cu dimensiunea de 30 cm.Se pare ca sunt si la ora actuala superdotati precum: Adrian Cristea, Stefan Banica jr., Banel Nicolita sau Adi Mutu cu "jucarii" impresionante a caror lungime este cuprinsa intre 24-27 cm. Daca vei trage si tu putin de a ta s-ar putea sa intri si tu in cartea recordurilor alaturi de Ousmane N'Doye si Florin Prunea ambii cu penisuri de 30 de cm. Pe bune.
O vrut tati sa ma faca maratonist, dar cand mi-a vazut-o a zis ca ma va incetini penisul si m-a facut intelectual.
Asta e.Ai evitat raspunsul.Intelectualulele
Nu,am vrut doar sa fac pace cu tine fiindca imi plac raspunsurile tale, cele in care nu mi te adresezi.
Nu am absolut nimic cu tine. Adica cu absolut nimeni. Dar n-as putea trece nici un student daca mi-ar raspunde cu atatea greseli. Daca din curiozitate ai spicuit din raspunsuri, ar fi trebuit sa observi ca "atac" intotdeauna orice greseala si indiferent cine o face.Mi sa zis ca este o deformatie profesionala. In cazul in care nu vei mai gresi, am putea deveni cei mai buni prieteni. M-a distratrat conceptia ta cu privirela realitatea perceputa de un om normal si un nebun. Chiar ai putea sa te si gandesti macar ca s-ar putea compara cele 2 realitati? si in final chiar sa accepti cele scrise la finalul acelui raspuns?
Ideea sta in felul urmator.Prin acele doua comparatii(destul de reusite daca ma intrebi pe mine)am vrut sa-i demonstrez celui ce a pus intrebarea ca realitatea este relativa. Daca un nebun infaptuieste o greseala in raport cu lumea noastra, in lumea lui acea greseala pentru noi este ceva just.Astfel,nu putem judeca acel nebun cu legile lumii noastre, iar dreptatea ar trebui infaptuita folosindu-ne de legile ambelor lumi.
GRESIT. Ei de fapt nu exista ca cetateni, in nicio societate.Deci nu exista nici ratiuni, realitati sau legi de ale lor.Acel nebun poate fi judecat DOAR conform legilor noastre si tinut izolat in cazul in care nu este capabil sa se conformeze. Ceea ce se si intampla de fapt, unii fiind inchisi toata viata intr-un astfel de loc/ospiciu.
Dar daca ar exista doua lumi egale ca putere si diferite ca legi, iar unul dintre ei ar savarsi o situatie dreapta pentru lumea lui, dar nedrept pentru cealalta lume, intr-un punct de intalnire.Cum ar trebui sa fie judecat?
Ca agresor.Se poate trai si in armonie, fiecare in "patratica" lui.Fiecare cu legile lui, fara sa incerce sa si-o impuna altuia cu forta.
Poate era mai bine daca ne spune-ai si cati ani ai! Dar oricum stai linistit ca sunt adulti care nu o au mai mare de 10 cm, deci tu ai o marime medie as zice eu. Marimea medie ar fi intre 13 si 16 cm deci stai linistit, la urma urmei nu marimea conteaza ci felul in care o faci...
Lungimea medie a vaginului este de ~11cm, iar portiunea de la intrare in vagin este cea mai sensibila, asa ca nu iti face griji.
Poti practica cel putin pozitiile uzuale (cele mai comode) si putin din cele nebune. invata decat sa gasesti fata potrivita si o sa o poti dezvirgina de 3 ori pe zi
Daca iti urasti viata fiindca ai un penis de 13 cm inseamna ca nu stii sa iti traiesti viata. Crede-ma, cand vei intalni o fata care sa te iubeasca, nu va tine cont de marimea penisului.
Nu te gandi la asta, nu-ti irosi timpul cu subiectul asta.
Cat despre pozitii, cu un search pe Google gasesti o gramada!