anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Joi, voi pleaka cu prietenii, inclusiv cu prietenul meu la munte. Acolo, am planuit ca dupa 1 an si 2 luni de la inceputul relatiei, ar fi bine, sa avem primul contact sexual, bineinteles eu fiind virgina. Iubitul meu este foarte tandru cu mine, deja am scapat de ideea cu durerea, din punct de vedere psihic sunt pregatita.As dori sa va intreb fetelor, fizic cum ar trebui sa ma pregatesc inainte, cam ce e de facut inainte si dupa. Dupa deflorare e ok sa ma lase pana imi revin, sau actul sexual poate continua dupa curatare? Sa stiti ca nu am uitat de prezervatice, suntem foarte precauti tongue. Astept raspunsurile voastre si sfaturile cu drag.

3 răspunsuri:
pupimik
| pupimik a răspuns:

Nu exista reguli ce sa faci si ce nu inainte si dupa.
Inainte de actul sexual ar fi dragut un dus + crema de corp.Depinde la ce te referi cand spui "deflorare". Daca te referi la momentul ruperii himenului...actul sexual poate continua.

| Ioana_8202 a răspuns:

Acum o luna mi-am inceput si eu viata sexuala si t doare dar nu chiar asa tare... oricum o sa iti plac... daca poti rezista o noapte intreaga si iubitul tau e perfect... dupa ar fi bine un dus

| mara_9541 a răspuns:

Daca el o va face tandru, cu rabdare si cu grija va fi ok. daca te-a asteptat pana acum inseamna ca te iubeste.totusi nu o faceti planuit, lasati totul sa vina de la sine, cand tu simti si esti pregatita, fa-o.