| Acadeeeaa a întrebat:

Joia viitoare am balul bobocilor si voi canta.
Am fost racita saptamana trecuta si acum pot canta melodii dar joase. nu pot sa ridic voceasad.
Helpp pls cum sa isi revina vocea mea.

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Capsunic-o nu-ti fa griji, acolo mergeti ca sa va distrati.la final se va alege 2 castigatori(1 baiat si 1 fata )va, va pune sa cantati. o sa rada asa se face sa fredonati sau asatongue nu trebuie sa ai talent, ci sa te distrezibig grin ca sa castigi trebuie sa depui efort si ei sa observe asta. Dar cine se naste cu `voce` se naste cine nu, nu. Ia un sirop sau cevatongue

| Picasso a răspuns:

Hmmmm miere si daca crezi ca estiin stare un ou crud!

| Lullabies a răspuns:

Incearca la farmacie ceva pentru asta. si mananca lamaie cu miere. si nu o forta foarte tare cateva zile. te asigur ca asa trece. succes :*

| ForeverMaria a răspuns:

Nu te forta pentru ca asa s-ar putea sa o pirzi de tot incearca usor sa canti da nu o forta prea tare:*

| didia98 a răspuns:

Pai. si eu la fel ca tine am patit. pune mana si bea :
ceai de menta,ceai de tei toate astea fiind fierbinte asa, niste mucosin, miere cu lamaie, si lamaie simpla asa daca ti se pare acrisoara indulcesti'o cu zahar, cel mai imp pentru gatul tau bea cei de izma. eu am fost ragusita si am baut ceai de izma iancearca'le pe toate ...sau iti mai dau exemplu... puneti la gat pe un fular niste cartofi razuiti si cu tuica peste astia si pui l gatwinking incearca.crede-ma am fost in situTia ta de multe oriwinking funda?