| mentholinks a întrebat:

Judecand dupa poza mea de profil cam ce sanse sunt sa-mi gasesc o prietena cat de cat ok?

25 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca chiar cauti o prietena? pentru ca ultima oara imi spuneai ca vrei o amica ceea ce poti avea si daca esti de nota 5, trebuie sa mai slabesti ai o fata foarte asimetrica,grasime faciala banuiesc,depinde de ceea ce iti doresti,chiar vrei asta,trebuie sa te cunosti mai bine pe tine,sa te dezvolti mai mult social = sa ai prieteni,sa comunici real, sanse sunt mereu, nu conteaza aspectul fizic daca ai banii va sta cu tine pentru banii tau, asta e viata, fiecare se descurca cum poate man, cu toti trebuie sa ne dezvoltam mereu nu sa ne resemnam, sa gândim rational

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

"va sta cu tine pentru banii tau"
Serios? Nu sta nici una pentru bani, doar pentru caracter, sunt cazuri de femei care se compromit cu unii mai urati ca ele pentru ca stiu ca nu o sa le lase. Se simt apreciate.

E o falsa iluzie sa crezi ca vor bani, vor control, intotdeauna aleg pe cei care ii pot controla, dintre unu frumos si Bogat vs unu mai urat si nici bogat nici sarac il va alege pe ala care il poate tine sub fusta

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Omule vrei una frumoasa tu fiind urat dai banul, in viata te descurci cum poti, iubirea = poti dovedi ca x te iubeste, in rare cazuri e pura credinta atat, nu ai cunoastere

| GirlOnline81 a răspuns (pentru anonim_4396):

In cele din urma, Morbid, te-a prins si pe tine tendinta de-a generaliza laughing.

| anonim_4396 a răspuns (pentru GirlOnline81):

Ah da sa stii ca m-am gandit la asta dupã ce am pus raspunsul.

Nu e o problema, de obicei am fost campion in trecut la asa ceva.

Faptul ca nu mai esti "campion" tot e ceva, nu-i asa?
happy

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Poți să îți găsești, dar dacă ai anumite vicii (jocurile de noroc, alcoolul, drogurile, cuvinte murdare/vulgare ) nu o vei putea păstra.

| Hammurabi a răspuns:

Poza de profil nu e una prea fericit aleasă.
Dacă tot ai cerut să analizăm, îți spun părerea mea, sper să nu te superi pe mine.
Ai o poziție ostentativ mult prea lejeră, lăsat pe spate, cu o țigară de foi în gură (nu sugerează mult prea diferit de pozele cu câte unul sprijinit de un BMW), iar mimica asta încruntată forțează ideea de preocupat/interesant/superior.
O prietenă cât de cât ok ai toate șansele, dar o femeie cu un IQ ceva mai mare va sesiza toate chestiile astea forțate.

| sofisis a răspuns:

Ok cat de cat pentru cine? Pentru lume sau pentru tine? Normal ar fi sa iti alegi una care iti e pe plac, nu una care se incadreza in anumite standarde. Daca pentru tine e ok, atunci e ok.
Urat nu esti deci nu vad de ce nu ti-ai putea gasi o iubita pe placul tau.

| Plato a răspuns:

Judecand dupa mentalitate, sanse absolut 0.
Din fericire pentru tine, la aia mai poti lucra.

| mentholinks explică (pentru Plato):

Ma lasi cu mentalitatea ta?! Ce ti se pare in neregula cu mentalitatea mea?

| Plato a răspuns (pentru mentholinks):

Esti superficial.

| Romanul86 a răspuns (pentru Plato):

Tu ai făcut psihologie sau filosofie?

| Plato a răspuns (pentru Romanul86):

Filosofie

| HadesSs a răspuns:

Daca la varsta ta intrebi asta pe TPU, e clar laughing

| GirlOnline81 a răspuns:

Eu n-o sa judec dupa poza ta de profil. In schimb, daca te regasesti intr-una (sau mai multe) dintre aceste intrebari...
- Daca ma refuza?
- Ce sa-i spun?
- Acum ca i-am spus, cum continui?
- Daca ma fac de ras in fata ei?
- etc, etc...

... sunt slabe sanse sa-ti gasesti "o prietena cat de cat ok".

Scuza-ma ca nu continui conversatia.

Dar grijilea alea trec dupã cateva invercari, toatã chestia e sa nu fie nici libidons/complimente aiurea... nu?

Toata chestia e da, un barbat n-ar trebui sa faca complimente nesolicitate, fiindca, daca gaseste una ca mine, ar fi ceva de genul:
- Ce bine arati.
" Mi s-a mai spus."
- Esti frumoasa.
" Stiu ca sunt. Nu e nimic nou in asta."

In ghilimele este ceea ce as gandi eu, in timp ce libidinosul ala si-ar trece limba peste buze sau, cel mai probabil, complimentul ar fi urmat de un facut cu ochiul.
Ai inteles ideea?

Inteles cat de cat.Nesolicitate? Si daca le solicita complimentele?

Din cate stiu niciodatã o femeie nu trebuie complimentata in legatura cu (cum arata) sau validata.
Dar poate ma insel. Poate doar tinuta etcc

Cu "limba peste buze" m-ai amuzat. Nu cred cã e cazul la cineva de aici, dar Imi pot da seama cat de Scarbos e sa-i suporte femeile pe unii libidinosi

O sa iti spun imediat. Insa acum am un gand care nu-mi da pace: pe cine vrei sa cuceresti? Este fata sau femeie?
Nu intreb intamplator; fiindca, din nou, daca ma intrebi pe mine...
De ce te-as intreba " Arat bine in rochia asta?", cand stiu deja ca arat traznet in "rochia asta"?
Insa, atunci cand iti solicit parerea " Cea rosie sau cea argintie?", iti solicit de fapt un compliment, iar de aici, depinde de tine cum mi-l "livrezi": daca nu faci altceva decat sa-mi confirmi ceea ce stiu (ca arat bine in oricare din cele doua) sau daca ma faci sa ma indoiesc putin de asta.
Complicat, nu-i asa? happy

Nu imi fac planuri de a "cuceri" sau a-mi gasi o prietena. Pentru ca nu Depinde de mine, ci de vreuna daca imi da de inteles ca vrea sa fie cu mine( ma accepta asa cum sunt) sau cel putin asa mi se pare normal din punctul meu de vedere...

Tot ceea ce pot spune e ca ai in contrast bun in alegerea culorilor happy in general femeile sunt complicate da, mai gagat in ceata laughing

| Romanul86 a răspuns:

Ca să îți găsești femeia ta trebuie să ai stima de sine ridicată și să nu fi niciodată sclavul femei pe care o vrei tu adică să nu fi lingăul ei, o tratezi de la egal la egal.

| IonutCG90 a răspuns:

Nu-ti face griji. Cu cat esti mai urat, esti mai cautat. Le plac manelele, frezatii, cocalarii, aia care stau toata ziua cu aia in gura, aia care umbla in grupuri si le folosesc ca pe niste presuri, cam asta vor majoritatea. Daca esti genul, o sa gasesti foarte multe fete. Poza schimb-o, pune ceva mai urat ca nu le place daca esti frumos. Pune ceva mai tuciuriu asa.

| pagliaci a răspuns:

Asa incruntat nicio sansa

| leo59 a răspuns:

Mai mult decât aspectul fizic, vei fi testat chiar de potențialele prietene dat sub alte aspecte, cum ar fi cele spirituale, caracter, temperament, harnicie, inteligență, lipsa viciilor etc. Succes.

Întrebări similare