Catelusul tau sigur s-a lovit la acele motoare. o fi pus gura pe acolo. si se teme acum. de obicei nu prea au nevoie de tratamente, cainii se vindeca singuri intr-un timp destul de scurt. catelusa mea a fost lovita la ochi de un vecin, nu il mai putea deschide si in 3 zile era ff bine, a mai patit asa si cand sa taiat la o labuta...deci ar fi bine sa astepti. daca totusi vrei sa faci ceva neaparat inmoaie un tampon in rivanol si curata-l la gura. vezi ce mai ai pe acasa pentru rani. crema de galbenele e ft buna. il poti da cu ea de cateva ori. daca nu, mergi la veterinar, desi nu cred ca poti, ca altfel nu mai intrebai aici. ai grija de catel!
A...si sa iti mai zic ceva ca am uitat. tine-l pe cutzu legat macar ziua, sau inchis...sau macar sa stea in curte ca daca-l lasi sa umble pe unde are el chef cine stie ce mai pateste. ai grija de el, daca zici ca asa mult il iubesti!
Acelasi lucru l-am patit si eu cu cainele acum doi ani! Exact la fel! Fii atenta... Este clar ca a dat cineva peste el cu motorul asa ca du-te maine la veterinar. Peste cainele meu daduse din pacate o masina si a venit cu partea din spate toata in sange, dar a trait 3 zile. Cainele tau poate sa stea in picioare?
Contacteaza-ma daca ai nelamuriri. Iti pot da informatiile necesare mai ales c-am trecut prin asta!
Du-l la un veterin sau cheama-l la tine acasa.Nu conteaza ce s-a intamplat conteaza ce are cainele.Si intre timp tu ai grija sa manance si sa bea.Sicainele meu a iesit ingradina si cand s-a intors avea piciorul rupt, acum e bine, dar tot cu piciorul rupt. Sper ca te-am ajutat cum am putut.