Buna. poate multi ma vor critica ca tocmai eu iti voi da. un sfat. dar vreau sa iti zic din proprie experienta ca daca nu pretuiesti ce ai la timp.ramai fara.si oricat de greu tar fi sa crezi ca tocmai EL candva s-ar putea satura de anumite"figuri"deale tale sa stii ca e foarte posibil sa o faca.si ai sa iti dai seama cat ai gresit si iti va parea rau ca nu te-ai gandit de 2 ori inainte. abia cand il vei pierde.sil vei pierde nu pentru ca nu tear iubi ci pentru ca se va satura.asa faceam si eu...am ajuns sa cred ca l-am pierdut 4 ever dar iata ca deocamdata nu.mereu mia mai dat o sansa acum la fel.si cu toate ca stiu ca fara el e foarte greu tot nu ma pot abtine merue.stiu ca e greu dar macar incearca.macar explica-i si lui ca te mai enervezi si zici vorbe pe care nu le simti.aratai la timp ca il iubesti prin vorbe frumoase si fiindui alaturi nu prin indiferenta.cand il vei pierde te vei trezi daca nu te trezesti acum si nu cred ca merita sa il pierzi tinand cont ca te iubeste atat de mult.
schimbate.si fa-o pentru tine nu pentru el.convingete singurica ca asa e mai bine si propuneti asta orikt de greu ar fi.nul pierde
Incearca sa te schimbi, caci in felul acesta i se va acrii si te lasa balta! oricat de mult te-ar iubi cand il tratezi cu indiferenta, nu-i este tot una.mai ales ca majoritatea stim ca indiferenta doare foarte tare.
Incearca sa fii mai atenta cu el, sa-l alinti, sa=i spui ca-l iubesti...Altfel,poate-l vei pierde si te vei intreba de ce!
Buna, chiar il iubesti de te porti asa cu el? Sau nah...fiecare e diferit si iubeste diferit, poate il iubesti in felul tau, dar asa esti tu si nu stiu daca te poti schimba, el sigur te iubete din moment ce suporta atatea.
Gandeste-te si tu putin si pune-te in locul lui cum te-ai simti sa fi tratata asa, mereu inainte de a scoate o vorba din gura, gandeste-te bine sa nu il ranesti, ca de multe ori ranim fara sa vrem, sau ranim tocmai pe persoanele cele mai dragi, nu ne dam seama de ce facem si apoi daca ramanem cu buza umflata si singure, ne vine sa ne dam cu capul de pereti.
Invata sa pretuiesti ceea ce ai, cat ai.Crede-ma ca stiu ce spun, daca il iubesti, atunci fa-l fericit, fa-l sa se simta iubit, mai lasa de la tine cand e cazul, invata sa ierti, sa intelegi, sa fi mai indulgenta si mai buna, cu vointa poate vi putea face ceva.
El te iarta ca tine la tine dar pana la urma se umple paharul, tine minte asta.
Chiar complicat sincer si mie mi se mai intampla sa fiu asa cu iubitul meu dar atunci cand imi vine de exemplu sa tip la el ma gandesc mai inainte la cat de mult ma iubeste si ce simt cu adevarat pentru el pentru ca nu poti rani persoana pe care o iubesti doar daca vrei(si tu nu vrei asta
) poate suna putin aiurea ce ti-am zis dar la mine functioneaza
:*
sper ca ti-a folosit sfatul meu:*
Hihi
Pai, uite cum fac eu:
-abtine'te! nu mai scoate totul pe gura, cand te deranjeaza ceva la el, incearca sa treci cu vederea;
-alinta'l;
-iubeste'l, are nevoie de asta
-imbratiseaza'l
-totul tine de caracter, so incerca sa devii calma si atenta cu el
Succes!
Wow pai mi se pare ca el e sufletul acestei relatii si ca tu esti cea cu vorbe rele care ranesc. o sa il pierzi daca mai continui asa gandeste-te ca nu te poate suporta la eternitate deci...nimeni nu te poate ajuta decat tu mult succes