Pai daca el nu prea vrea nu cred ca o sa mearga. Poate se simte complexat de varsta lui. Depinde.tu ce varsta ai? AA inca ceva iubirea nu are varsta! dar trebuie sa vrea si el.
Poi uh câţi ani ai? Dacă ai vârsta apropiată de el poţi să fi cu el dar dacă nu, păreseşte-l că-ţi face rău!
Daca ai si tu o varsta mai mare, gen minim 18 ani, merita sa continuati.Dar pana la urma daca va iubiti nu trebuie sa va opriti. Dragostea nu are limite.Nu trebuie sa iti impuna nimeni ce sa faci.Tu il iubesti si asta e tot ce conteaza. Dragostea nu are varsta,cand iubesti nu ti cont de nimic,daca te iubeste si il iubesti, nu vad de ce trebuie sa va opriti. Vorbeste cu el, spune-i acest lucru.
Eu zic sa il lasi mai bine sa isi vada de viata lui si tu sa iti vezi de viata ta pentru ca tot tu vei fi cea care va avea de suferit! Nu iti spun din rautate Dar pentru el probabil nu vei fi tu singura fata! Acum e strict decizia ta! Dar ai grija sa nu isi bata joc de tine! Te-am pupat:* Have a good life!:*
Si totusi care este varsta ta? Presupun ca nu ai mai mult de 21 de ani."Mi-am dat seama ca e mai mare, pentru ca era „altfel„". totusi, nu ne-ai spus nimic despre comportamentul sau, felul lui de a fi, sa nu mai vorbim de varsta ta. Oricum, e o diferenta de varsta destul de mare, mai mare de 10 ani din cate am constatat eu. Ar fi mai bine sa ramaneti doar amici...
linarkfts întreabă: