| DolceVita a întrebat:

L-am inselat pe prietenul meu timp de 1 an, niciunul din ei nu stia unul de altul. Ieri s-a aflat totul din intamplare, credeam ca imi cade cerul peste mine. Imi pare foarte rau de ceea ce am facut. Acum problema e ca amandoi vor sa ma ierte chiar daca eu nu am cerut iertare de la niciunul. Pur si simplu vor sa inceapa totul de la zero. Eu nu am idee ce sa fac si daca e normal asa ceva. A mai avut cineva asa ceva? Un sfat va rog.

Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! Sinceritatea înseamnă libertate, iar libertatea după cum spune un citat celebru înseamnă răspundere si de aceea multi oameni se tem de ea. Fii sincera cu amândoi si spune-le de ce ai ales să faci asta fara rețineri și fsra rusine daca n-ai facut-o încă, apoi spune-le verde in față ce vrei să faci pe mai departe. Dacă vrei să rămâi cu amândoi ca si pana acum sau daca vrei cu unul din ei sau fara nici unul. Viata ta, alegerea ta. Nu spun ca e ok ce ai facut, dar nu e problema lor daca nu si-au dat seama si au ales așa. Succes!

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E clar ca sunt niste fraieri. Dar nu realizeaza asta. Eu ti-as fi dat un sut in fund si adio!

| Cristina788 a răspuns:

După ce i-ai trădat nimic nu va mai fi ca înainte.
Prietenul tau o sa își aduca aminte mereu ca a fost înșelat

| RAY a răspuns:

Tu macar esti sincera aici pe TPU, ce sa faci ramai cu amandoi si asta e, drama sa continue in continuare

| Drimmero a răspuns:

Demnitatea aia de barbat ce zice...aici ma refer la 'iubitul' tau, cum poti sa te numesti barbat cand ierti asa ceva? Lasa-l in pace pe primul, n-are rost

| Celcestietot a răspuns:

Cum sa iti para rau tocmai acum? Dar cand te fufu unu si altul, nu iti parea rau pentru ceea ce faci? Eu unul nu cred, ca aveai nevoie de cat mai multa. Du-te la preot sa te exorcizeze, sfatul meu.

| Dalmore a răspuns:

Îi uiți pe amândoi și șobolănești singură până îți repari problemele la cap, deși persoanele ca tine sunt damnate s-o țină așa în toate relațiile pentru că din câte se vede, atragi numai mămăligi laughing cred că și eu că-ți vine să-i înșeli. Dar na, dacă mai mult nu poți, cine suntem noi să-ți spunem ce să faci?

| ancaval a răspuns:

Lasă-i în pace, pe amândoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super, puteți face un menage a trois!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeile ca tine ar merita duse la vitrina

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si cu felinar rosu la intrare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alegi unul si gata.

| oz_1736 a răspuns:

Lasa-i pe amandoi. Du-te in Germania si vei trai in Puf

| Dana1999 a răspuns:

Ei vor sa te ierte sa te mai foloseasca putin. Nu ti imagina ca dau doi bani pe tine.

| Justme79 a răspuns:

Awww asa ceva vad numai in filme nu stiu ce sa iti spun oricum esti tare ca ai putut iubi doii baietii in acelasi timp si sa mergi cu ambele relatii... o intrebare am si eu daca se poate ce faci in cazul vei ramane insarcinata si tu te ai culcat cu amandoii in acelasi timp o sa il cresteti totii 3 banuiesc :) nu stiu ce sa iti spun ma depaseste asa ceva pentru ca nu am mai trecut printr o asemenea situatie...

| georgelex a răspuns:

După părerea mea eu zic sa te împaci cu iubitul tau oricum pentru amândoi vei rămâne o mica zdreanta. Te pupa băieții.