Nu cred ca isi bate joc, desi nu e nici exclus cam 20% posibil sa isi bata joc dar nu cred ca e asa. El te place sigur, ar vrea sa iti zica dar inca nu e sigur de reusita si ii e teama sa nu il refuzi, el inca mai testeaza terenul, tu daca il placi poti sa ii raspunzi la aceste gesturi, cand iti zanbeste zanbestei si tu, cand iti face un compliment fai si tu, spune: "vai merci, ce dragut esti, stii si tu arati bine" (ca un exemplu) si tot asa. Ca sa isi dea seama ca si tu il placi, mai devreme sau mai tarziu va face primul pas daca zici ca nu e timid, daca e timid si tu il placi mult poti sa faci tu primul pas sau sa il faci sa faca el primul pas daca intelegi ce vreau sa zic.
Sper ca te-am ajutat. Funda? PLzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Te iubeste... daca si u simti la fel dai si u niste semne ca il placi si poate face el primul pas si te intreaba daca vrei sa fi cu el.
Nu-si bate joc de tine deloc, asta da dovada ca te place, daca te suna si vine unde esti si tu si mai ales cind sta in preajma ta si te tine de mina...nu rata sansa sa fii cu el. Bafta
PoOthe te place. j ii e rijine s rekunoaska saw pur si simplu nu vr sa.si arate sentimentele fata d tine. Oorikum ai grija poOthe nu simnthe nimic pentru uh si vr daoOr sa.si batha joOk. nu stiu ke sa-ti zic. :-)