| IloveSumme a întrebat:

L-am intrebat de cateva ori pe fostul meu iubit daca ma mai iubeste, mereu imi spune ca nu vrea sa raspunda.Asta ce inseamna? De ce nu vreasad?
Baieti... daca stiti...

8 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Fiecare persoana are motive pentru a putea iubi sau nu.Cu siguranta are si el motivele lui pentru a se abate de la raspuns.Gandeste-te ce s-a intamplat cu voi poate chiar ai raspunsul in palmele tale si nu l-ai citit inca.

| Zumbalaarebeca a răspuns:

Daca l-ai intrebat o data si nu ti-a dat un raspuns nici afirmativ nici negativ atunci mai exista o mica sansa dar sfatul meu ar fi sa nu il mai presezi cu intrebarea asta lasa-l sa analizeze situati sa se gandeasca lasa-l sa spuna cele doua cuvinte atunci cand simte si cand este pregatit barbati nu isi exprima sentimentele la fel de usor ca si barbati femeile cand vine vorba de asi arata sentimentele sunt foarte darnice in schimb barbati sunt mai rezervati, chestia e ca voi sunteti si despartiti deci este putin ciudat nu crezi sa fi interesata de sentimentele lui sa zicem ca el incepe sa nu mai simta ceea ce simtia inainte dar ce poti sa faci asta e viata nu poti schimba sentimentele terorizandul cu intrebari chiar daca tiar zice ca nu te iubeste ar urma intrebari de genul dar de ce nu ma iubesti? etc poate ii e putin teama pentru ceea ce simte si nu stie cum sa exprime.eu ma ghidez dupa principiul: NU CERE DE LA UN OM MAI MULT DECAT POATE EL SA-TI OFERE!

| Comoaracasei a răspuns:

Poate insemna 2 lucruri:
1. Inca tine la tine, dar nu doreste sa-ti dea sperante, intrucat el considera ca nu va potriviti
2. Nu te iubeste si nu doreste sa-ti spuna pentru ca nu doreste sa te raneasca.

Parerea mea este ca tu ar trebui sa lasi sa treaca relatia, daca el oricum nu mia vrea. Despre baieti trebuie sa stii ca daca vor ceva, oricum obtin si daca nu mai vor, atunci asa ramane. Baietii si barbatii sunt fiinte cu o gandire simpla, ei nu se complica ca noi femeile.

| Delete a răspuns:

Pai daca scriai si anii te ajutam cu ceva

| stefan1998_5137 a răspuns:

Eu cred ca inca te mai iubeste dar unui baiat nu ii place sa arate ce simte

| gabriela_2926 a răspuns:

Poate s. a simtit prea ranit de ceva ce s. a intamplat in trecut, dar eu cred ca ink te iubeste...succes:X:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori pentru ca te iubeste, ori pentru ca nu vrea sa te faca sa te simti prost pentru ca nu o mai face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta inseamna ca te place sau ca nu parerea mea