| zuzugirl a întrebat:

L am intrebat odata daca ar vrea sa mearga mai departe si el mi a spus ca in momentul in care as fi eu pregatita da dar sa ma gandesc bine inainte ca el ma iubeste mult dar sa simt eu intr-adevar ca asta vreau si inca ceva ii este frica cum as reactiona eu ii este frica sa nu-l resping pentru ca o sa ma doara spune el si o sa faca tot posibilul sa ma doara mai putin. ce credeti?

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

"o sa faca tot posibilul sa ma doara mai putin" - Adică acum faceţi petting şi când îţi va simţi organismul complet pregătit, va trece efectiv şi la treabă.
Tu eşti pregătită psihologic (sau mă rog, asta e senzaţia de ne-o dai) dar fizic încă nu eşti pregătită şi se ocupă el de asta.
Spor!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pai din ce spui nu se poate intelege decat un singur lucru.Ca te iubeste si are rabdarea necesara.Ca si sfat, tine-l langa tine.Omul acesta gandeste cu capul si nu cu altceva.Bafta!

| anka a răspuns:

Ai uitat sa ne spui cati ani ai. Felicitari, ai pus mana pe un barbat adevarat asa cum ar trebui sa fie toti. Asta demonstreaza ca te respecta si te iubeste. Tu decizi asupra corpului tau. Sa fiti fericiti!

| Musiclove18 a răspuns:

Buna:*Eu zic ca te iubeste foarte mult!happyEsti norocoasa.Insa bineinteles cum zice si el, trebuie sa iti doresti asta.Mai discutati pe tema asta. Oricum se vede ca te iubeste, n'ai motive de ingrijorare happy Succes:*

| ^_^just*me^_^ a răspuns:

Cred doar ca te iubeste destul de mult si ca nu vrea sa faci ceva care mai tarziu ai putea sa regreti! O persoana care intr-adevar merita!

| mygirl_the_best a răspuns:

Orcine ar intelege ca te iubeste si nu vrea sa-ti faca vreun rau ci doar sati placa si tie sa nu regreti mai tarziu.bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te Iubeste!