Buna scumpa mea! Da-i timp, tu nu-i mai da nimic, nu-l stresa si stai mai la distanta inca 3-4 zile, iar dupa aceste zile eu spun mai bine asa, intalniti-va si discutati, daca baiatul ti-a spus ca se va mai gandi inseamna ca are ceva dubii! da-i intalnire si vorbiti mai clar, lamuriti si poate poate va fi bine! ai grija de tine!
Eu nu te as sfatui sa l mai cauti daca el nu ti mai da nici un raspuns! Lasa lucrurile asa cum vrea el. Fara sa l mai cauti si sa mai vorbesti cu el ok? sub nici o forma la telefon pe mess sau eu mai stiu pe unde ok? Poate asa daca te mai doreste in viata lui si i se face dor de tine cu siguranta te va mai cauta daca nu asta e Next Boysfrends ok?
Fundita?
Eu zic sa mai astepti putin, poate are nevoie de mai mult timp sa se gandeasca. daca vezi ca nu mai da nici un semn de viata, suna-l si afla ce crede. Bafta! :*
Trebuie sa il contactezi cand ai timp. Tacerea nu e un raspuns. poate are treaba... Contacteazal si intreaba-l fiindca trebuie sa stii Dar orice ar fi sa nu fi trista