| AdelaElena88 a întrebat:

L-am întrebat pe prietenul meu, cat de important ar fi pentru el virginitatea la o fata în cazul în care el nu ar mai fi virgin? Și mi-a dat un răspuns puțin cam vag și care m-a lăsat rece. Spunea ca are o limita când vine vorba de numărul de parteneri sexuali ai unei fete, nu vrea sa fie cu o curva. Iar eu i am explicat ca nu ma refer la o fata care o face pe bani ci la o fata care înainte de el a făcut sex în cadrul unei relații stabile. Mi-a zis ca lui nu ii plac fetele uzate ci cele noi, ceva de genul asta. Apoi nu am mai zis niciunul mare lucru, iar eu am înghițit în sec.Inseamna ca ma va desconsidera dacă aleg sa îmi pierd virginitatea cu el, și ca voi deveni uzata dacă fac asta, după cum a spus. :/ Și se mai mira de ce am fost reticenta cu el în privința multor lucruri : pai uite de-aia. Ma enervează când spune de anumite fete ca sunt curve ( nici măcar nu are confirmarea ca o fac pe bani sau nu, dar el le eticheteaza); și îmi mai zice mie ca gândesc comunist; de parca, ca tip, cu cat f***I mai mult, nu se întâmplă nimic, dar ca fata, ți se uzează vaginul.Imi e scârbă când ma gândesc ca gândește asa și chiar nu înțeleg... Uneori am senzația ca asta e și motivul pentru care relația funcționează, pentru ca nu am fost suficient de toanta încât sa fac sex.

26 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Exista o diferenta intre prostituata si curva. Prostituat/prostituata este un barbat sau o femeie care face sex pe bani. Este numit/numita curva (desi eu nu sunt de acord cu termenul) un barbat sau o femeie care se culca cu persoane pe care nu le iubeste. In viata vei iubi putini barbati, 2, 3, poate 4. Daca te vei culca numai cu acestia, vei fi o femeie normala. Daca te vei culca cu barbati pe care doar ii placi, doar ii doresti, doar ai impresia ca ii iubesti, vei fi o persoana usuratica, fara sa conteze ca esti femeie (un barbat care ar face asta ar fi la fel). Prietenul tau are un vocabular foarte urat, probabil rezultatul unei educatii proaste sau neinsusite. In realitate, un om normal nu accepta sa se culce cu o persoana care nu a respectat, in trecut, regula de a se culca numai cu persoane pe care le-a iubit. Un barbat va intelege ca partenera sa a iubit un barbat pana pe la 21-22 de ani, doi barbati pana pe 26-27. la fel o femeie normala. Dar nici o femeie normala nu va accepta in viata ei un barbat care a avut 10 partenere sexuale, caci e clar ca e un fraier si un pampalau condus de hormoni si cu doi neuroni amarati. La fel un barbat, nu va accepta o femeie care a avut 10 parteneri sexuali, caci inseamna ca este o fraiera condusa doar de hormoni.
Expresiile alea ca femeie uzata, nu stiu ce, fac parte din vocabularul clasei de jos, fara scoala si fara educatie. Le-am mai auzit la detinutii din penitenciar. Eu, sincer, nu as sta nici 5 minute in preajma unui barbat cu un limbaj ca al partenerului tau. Pare misogin, vorbeste extrem de vulgar si gandeste urat. Te va face de ras oriunde ati merge cu modul lui de gandure si cu limbajul de mahala. dar asta este alegerea ta.

| AdelaElena88 explică (pentru Brigaela):

În public nu se manifesta în acest fel; Nu a zis niciodată în public despre o fata ca este curva și nu a folosit un astfel de limbaj; Peste tot unde am fost este considerat un băiat educat și respectuos, însă mie nu îmi place când îmi spune de diverse fete care au ales sa se culce cu băieții cu care au fost ca sunt astfel.Imi e teama ca dacă vom ajunge în acel punct și relația nu va mai merge, el sa vorbească astfel și despre mine.Iar partea cu " fata uzata " chiar m-a lăsat rece. Sunt de acord ca, nu e ok nici ca bărbat nici ca femeie sa ai 10 parteneri sexuali ...Nu poți iubi atâtea persoane, e clar ca persoana aceea nu are pretenții de la ea și se lasă condusa de instincte.Nu mi ar plăcea nici mie ca fata sa știu ca un băiat a avut o mulțime de partenere sexuale; Îmi va da impresia ca nu are pretenții de la el și ca accepta tot ce ii pica în mana, însă nu l as considera uzat, sau mai știu eu ce. Sunt de acord cu ce ați spus, legat de partenerii sexuali.Culmea este ca prietenul meu face parte dintr-o familie respectabila, însă are uneori niște idei destul de fixiste.

| Brigaela a răspuns (pentru AdelaElena88):

Este bine daca are discernamantul sa nu vorbeasca asa in public, dar se pune intrebarea: pe tine de ce te respecta atat de putin incat in fata ta vorbeste asa, desi stie ca nu este potrivit? Partenerul meu ma considera o doamna si vorbeste cel mai respectuos cu mine, pana la urma ceilalti nu ii sunt atat de apropiati ca mine. Ma gandesc ca orice femeie isi doreste sa fie respectata si sa nu fie supusa unui limbaj atat de urat.

| DeeaMarry a răspuns:

Mda, si mie mi-ar fi scarba.
Din moment ce tu nu mai esti virgin, cu ce autoritate morala iti permiti sa cataloghezi o fata drept "uzata" doar pentru ca si-a inceput viata sexuala?!
Si da, si tu o sa fii "uzata".
Chiar vrei sa ai o relatie cu omul asta?

| AdelaElena88 explică (pentru DeeaMarry):

Suntem deja împreună de mai bine de un an....Sincer, are calități și defecte ca orice om, am trecut prin multe, însă frica mea cea mai mare este sa îmi încep viata sexuala alături de el, din varii motive: în primul rand pentru ca atunci când eu voi fi majora, el încă va fi minor; are gândirea asta și nu pot sa nu ma gândesc ca ma va vedea și pe mine în modul acela ( mai ales dacă ne-am despărți); ma gândesc și ca după ce as pleca la facultate ( mereu pomeneste de asta, de parca nu vede un viitor cu mine atunci, insa pretinde ca vrea asta cu mine, inainte si dupa facultate)va găsi o alta fata, "noua", pentru ca eu deja voi fi uzata... Am momente când ma uit la el și ma gândesc ca el este cel cu care îmi doresc sa fac asta, la momentul potrivit, dar și momente când parca ma lovește ceva în ca și o parte din mine știe ca nu mi-ar fi bine dacă as ceda. Cu toate astea, deși nu ne am început viata sexuala, suntem destul de intimi și ma cunoaște mai bine decât orice al băiat, din toate punctele de vedere )

| Ichigo29 a răspuns (pentru AdelaElena88):

Din pacate are o gnd foarte proasta, vrea doar sex de la tine. Dupa ce o faceti te va parasi...

| AdelaElena88 explică (pentru Ichigo29):

Si eu m-am gandit la asta, avand in vedere cele spuse.Insa spune-mi si mie, cum sa stai cu o persoana doar pentru sex si sa investesti atata timp, sa iti arzi nervi ( pentru ca am avut destul de multe dicutii aprinse), sa faci atatea lucruri cu o persoana ( de la activitati pana la lucruri mai intime) daca vrei doar sex. Daca voia sex se ducea si cauta in alta parte, avand in vedere ca eu i-am zis ca cel putin cat timp sunt minora nu fac asta, si dupa multe discutii pe care le-am avut, am stabilit " ipotetic vorbind" ca acel moment ar fi bine sa fie luat in calcul de abia de la anul. Trebuie sa fie tampit si prost ca baiat sa investeti atata intr-o relatie doar ca sa o faci si sa pleci. Tocmai asta este problema, ca aceste 2 idei sunt complet contradictorii. Nu iti doresc sa fii in situatia mea.

| Ichigo29 a răspuns (pentru AdelaElena88):

Ce lucruri intime, adica la ce te referi?(petting), gandirea lui este din evul mediu, vorbeste foarte urat si gandeste foarte prost, iar cu timpul cred ca o sa devina si violent dupa ce ii oferi virginitatea vei intra la capitolul femei uzate pentru el happy.

| DeeaMarry a răspuns (pentru AdelaElena88):

Solutia mea ar fi urmatoarea: ramai cu el, dar fara sa iti incepi viata sexuala. O sa isi piarda respectul pentru tine din momentul in care cedezi.

La asta ma gandesc si eu... sad

Sincer, ma doare gandul acesta... Ar trebui sa ma respecte pentru ca asa e frumos, si pentru ca si eu il respect la randul meu, nu pentru un himen. Respectul nu ar trebui sa dispara, indiferent daca vom ajunge sau nu in momentul acela.

| DeeaMarry a răspuns (pentru AdelaElena88):

Da, asa ar fi ideal.
Eu zic ca o sa te doara mai tare daca iti incepi viata sexuala cu baiatul nepotrivit.

| Laura a răspuns:

Dacă să faci sex sau nu e cea mai mică problemă. Când nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, ca mentalitate, o să ajungi cu timpul să îţi smulgi părul din cap. Fugi de orice gândire bazată pe stereotipuri, indiferent că e vorba de sex sau nu.

| T0T a răspuns:

Păi are dreptate. Și eu aș prefera ca iubita mea să își piardă virginitatea cu mine. E altceva când tu ești primul pentru ea și când știi că nu a trecut prin patul altuia.

| AdelaElena88 explică (pentru T0T):

Nu ma intelege gresit, stiu ca e importanta prima oara, si sincer nici mie nu mi-ar placea un tip care stiu ca nu are pretentii de la el si zboara din floare in floare. Totusi, ma gandesc daca o sa isi piarda respectul fata de mine, pentru ca ii cedez? Sau, daca o sa isi doreasca o alta fata "neuzata", mai ales cand eu o sa plec la facultate sa zicem sad Putea sa imi raspunda, mie imi plac fetele care au pretentii de la ele, nu care fac sex cu primul venit. Cred ca suna altfel...

| T0T a răspuns (pentru AdelaElena88):

Nu contează cum sună, tu ar fi trebuit să îl cunoști și să știi dacă poți avea încredere în el și într-o relație cu el.

Mi-a demonstrat ca pot avea incredere in el, dar am si eu temerile mele...Vad prea multe cazuri si aud prea multe persoane care arunca cu vorbe in stanga si in dreapta si judeca acest aspect ( partea e ca judeca doar fata, de parca zici ca ea nu are organe genitale si nu se excita )

| T0T a răspuns (pentru AdelaElena88):

Nu ar trebui să te intereseze de astfel de persoane.

Mda, ai dreptate.

| vocea a răspuns:

Te ajut cu mare drag, el sufera de aceeasi boala ca toti barbatii egocentrism, nu suporta indeea sa dea altul la femeia pe care o are
nu ii oferi prea mult pentru ca e clar ca te vrea doar pentru un lucru, cine te iubeste te iubeste asa cum esti, iti pot da mai multe detaliii in privat

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Nici nu ar trebui sa-i oferi sansa acestui scenarist sa faca sex cu tine. Oamenii de genul asta care cred ca toate sunt curve fara sa cunoasca acest lucru sunt oameni nenorociti de care trebuie sa te feresti. Eu le spun scenaristi pentru ca vad omul si inventeaza scenarii in cazul femeilor ca toate sunt curve iar in cazul barbatilor inventeaza vrute si nevrute. Nu-i oferi sansa la sex ca dupa asta va deveni si gelos si periculos incat te va si lovi pentru ca asta fac oamenii de acest gen. Daca nu au capul pe umeri nu-l vor avea cat vor trai stiu cativa care procedeaza la fel si 3 dintr ei au ajuns sa-si injure, scuipe sau bata si mamele. Niste nemernici nu merita nimic din punctul meu de vedere

| octa2021 a răspuns:

Chestia asta cu femeie uzata nu tine de numarul de partide de amor, ci de numarul de parteneri pe care ii ai avut (dar nu imi este rusine nici cu baieti, si acestia umbla dupa fete frumoase si bune de...), deci este o problema reciproca pentru ambele sexe.
Stim bine ca fetele sunt si usor de amagit, dar si voi cautati s-a amagiti in schimbul unor favoruri materiale.

Iar problema cu prietenul tau si raspunsul dat de acesta, isi arata doar frica de a nu te pierde si poate neincredere in tine.

Sper ca te-am ajuta.
Craciun fericit!

| AdelaElena88 explică (pentru octa2021):

El este genul de persoana care se încrede foarte greu într un om ( și explicația este pentru ca i s-a întâmplat de multe ori sa fie apreciat pentru ce are, adică pentru partea materiala, și mai puțin pentru ceea ce este cu adevărat) Ideea e ca, nici eu nu vreau sa fiu iubita și apreciata pentru un himen, vreau sa fiu iubita pentru ceea ce sunt, ca om, ca persoana.

| Raulvalentin06 a răspuns:

Căutați pe altul asta se vede că nu e pregătit de o relație când va fi pregătit se va lasa de toate obiceiurile rele si își va întemeia o familie

| Raulvalentin06 a răspuns:

Căutați pe altul ca asta nu e pregătit să își facă o relație stabilă (scuză expresia)( e prea cufurit ) când va fi pregătit își va întemeia si o familie