Niciodata nu e prea tarziu.si eu am fost aproape ca si tine.fa ceva, arata-i cal iubesti. daca va iubiti.dece mereu in iubire exista chestii din astea. spune-i ca daca te iubeste si il iubesti trebuie sa invingeti totul.si cereti scuze. faceti ceva sa va impacati.nu stricati toata dragostea.mai rar exista dragoste adevarata.no faceti si voi pe cale de disparitie terog. daca ai nevoie de sfaturi: dididedediu@yahoo.com
iti spun ca si eu sunt ca tine.dar noi ne gandim mai bine.si nu are rost sa facem niste prostii.trebuie sa ne iubim orice sar intampla.si nu putem lasa lumea sa se bage intre noi. Funda?
Du-te si schimba asta spune-i tot ce ar trebui sa-i spui si intoarce-l inainte sa faca o greseala. Apoi daca nu accepta nu-l mai cauta niciodata.
Asa iti trebuie daca ai incercat sa-l inseli. O fata ca tine merita sa ramana singura pana cand ii iese gandul cu inselatul din cap, definitiv.
Tu nu stii ca orice relatie are un sfarsit si nu e bine sa te intorci pentru ca tot aici ajungi? Si apoi, cine greseste, plateste.
Nu e tarziu. du-te si intalnestete cu el si daca si el tine la tine o sa va impacati.
Funda
Incearca intai sa vezi daca vrea sa se intalneasca cu tine. Daca da, vorbiti. ajungeti la o intelegere.O ultima sansa. Daca nu, incearca sa iti cauti o ocupatie sau pe altcineva. orice numai sa iti ia gandul de la el pentru ca nu se merita.Mai ales ca el intr'un fel sau altul a trecut mai departe.